TV

Aflevering #9: van beach naar avondlook

Deze aflevering laten freelance stylist Nicole Huisman en designer Marjolijn je zien hoe je de maxi dress kunt combineren. De maxi jurk is een multifunctioneel item. Je kunt hem namelijk dragen voor verschillende gelegenheden en dus telkens een nieuwe look creëren. Tijdens een zomerse dag draag je de jurk met sandaaltjes en een grote hoed. Wisselen van beachlook naar avondlook? Wissel je sandalen dan in voor high heels en draag een stoer denim jack over de maxi dress.

Bericht gaat verder onder de looks.

Shop Nicole's look
Shop Marjolijn's look
Personal shopper Kiki

Met de maxi dress creëer je eenvoudig veel verschillende looks. Stijl de jurk bijvoorbeeld af met een stoer denim jack om een edgy effect te creëren. Maak de look af met high heels en een fringe clutch. In de stemming voor een frisse outfit? Combineer de maxi dress dan met een witte, luchtige bomber en sportieve witte sneakers. Maak de look af met eyecatching oorbellen en je bent ready! Of combineer de maxi dress met een grote hoed en zomerse sandaaltjes voor het ultieme festival gevoel.

Shop Kiki's look

Tess Top
Eksept
29.95 7.49
Bekijken

Printed Rok
Eksept
34.95 8.74
Bekijken
Shop looks

Edge Sneaker
Shoeby
49.95 14.95
Bekijken

Esrie Tas
Shoeby
19.95 9.95
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 29 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending