Blog

#alleaandacht voor SHOEBY X FRED VAN LEER

Fred van Leer heeft een nieuwe beestachtige collectie ontworpen in samenwerking met Shoeby. Afgelopen zondag was de lancering van deze collectie met 300 Style-select members. De collectie is feminine en fashionable zoals we gewend zijn van Fred. Het geheim van deze collectie? Combineren! Én dat kun je leren. Van Fred. Lees hieronder snel verder hoe de dag met Fred is verlopen!

De show werd afgetrapt door Fred en haalde Doortje de catwalk op. Zij en Fred hebben er samen voor gezorgd dat deze musthave collectie bestaat. En daar zijn we blij om, want deze items mogen niet in jouw garderobe ontbreken.

Het was leuk om te zien hoe enthousiast Fred is over zijn nieuwe collectie. Vol trots en blijdschap vertelde hij zijn inspiratie en kon niet wachten om zijn collectie te showen. Deze Style-select members konden als eerste de collectie zien in deze fashionshow. Hoe leuk is dat?

Naast de musthave panterprint heeft Fred items met dé perfecte donkergroene kleur in zijn collectie. In de afbeelding hierboven zie je een vest dat makkelijk te combineren is en een classy blouse in deze mooie kleur. Een jeans is altijd goed! De jeans in Freds collectie heeft een superleuk glitter detail aan de zijkant. Echt een must!

Ga voor een sophisticated look met deze witte blouse en zwarte pantalon. De blouse kan je classy, edgy of casual stylen. Super handig toch? Tijdens de lancering is de blouse gecombineerd met de zwarte pantalon uit Freds collectie. Tip: de pantalon is ook de in de musthave donkergroene kleur verkrijgbaar!

De Style-select members konden na de show meteen de collectie shoppen. En dat was een groot succes! Want ieder item uit de collectie is een eyecatcher en ga je fashionable de deur uit. Tijdens het shoppen had Fred tijd voor zijn fans en kon je met hem op de foto, styling tips krijgen en vragen stellen. Wat een superleuke verrassing!

Wil jij ook de beestachtige collectie scoren? Je shopt de collectie in jouw favoriete Shoeby-winkel, via de Shoeby app, via onze webshop of hieronder.

Toon reacties ()
| Geschreven op 25 september 2018

Reageren

bericht delen
  • 333
    Shares
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending