magazine
Fashion news

#alleaandacht voor party time

Het is weer tijd voor een nieuwe folder, vol lente en zomerse looks! En omdat onze kidscollectie 25 jaar bestaat willen we dit graag met je vieren. Daarom vindt je in deze folders de nieuwste items en fijnste aanbiedingen voor dit seizoen.

PARTY TIME

folder

In deze folder vindt je alles over de mooiste looks, tofste prints en leukste jurkjes, tops, sjaals en bandana’s. Zo zijn strepen en bloemenprint voor dames ook in de zomer nog een grote trend. Daarnaast zullen we voornamelijk roze en groene items gaan zien.

Voor de heren zijn de polo’s niet te missen. Ook deze zomer zijn shorts echte musthaves!

IT’S A JILL & MITCH PARTY

kids

It’s party time, want Jill and Mitch bestaat 25 jaar! In deze spetterende folder spot je de leukste zwierende jurkjes, kleurrijke badpakken en stoere T-shirts voor de boys. Wederom is roze de kleur dit seizoen voor de kleinste modemeisjes. Deze trend wordt aangevuld met de vrolijkste prints. Voor de grote modemeiden draait alles om rock ’n roll. Deze shirtjes met stoere opdruk zijn een échte musthave!

In onze nieuwste Mitch collectie voert oranje de boventoon. Deze zomer draait alles om de frisse kleuren en de stoere prints. Orange is the new black!

En om ons 25-jarig jublileum extra feestelijk te maken, zorgen we natúúrlijk voor een toffe traktatie: je profiteert nu van heel veel voordeel op heel veel artikelen.

KOOPZONDAG

Op zondag 15 april is er een extra koopzondag in jouw favoriete Shoeby-winkel. Zoek jouw dichtstbijzijnde Shoeby-winkel in de store locater en bekijk of jouw favoriete Shoeby-winkel geopend is.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het nieuwe dames, heren en kids magazine hier.

Toon reacties ()
| Geschreven op 8 april 2018

Reageren

bericht delen
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending