asymmetrische long sleeve tee
Editors' choice

Editors’ choice: asymmetrische long sleeve tee voor mannen

Make everyday your best day met deze stoere asymmetrische long sleeve tee voor mannen. Een ware eyecatcher en een kwalitatieve toevoeging aan zijn garderobe. Inkoopassistent Yvonne vertelt je er alles over.

Asymmetrische long sleeve tee

asymmetrische long sleeve tee

Hè joh. Die lentezon laat wel nog op zich wachten, hoor… Vinden jullie ook niet? Ik ben nu toch écht wel toe aan het lekkere weer. Toch hebben deze koelere dagen één groot voordeel: we kunnen onze favoriete long sleeve tees uit de kast halen. Deze tees zijn gemaakt van dunne stoffen, maar door de lange mouw zijn ze perfect voor dit ‘tussenin weer’. Deze gave tee heeft een versneden onderkant; leuk om een keer af te wisselen! Makkelijk te combineren op een grijze, zwarte of gewoon een blauwe sweat denim jeans.

asymmetrische long sleeve tee
En hebben jullie ook al de toffe details gespot? Het leuke van deze T-shirts zijn de afgewerkte details met zwart tape. De randen van de zakken, maar ook de print op het uiteinde van de mouw zijn hiermee afgewerkt. Eén ding is zeker: deze long sleeve tee is een kwalitatieve aanvulling aan je garderobe en geeft iedere look net dat beetje meer. Perfect voor mannen die geen zin en tijd hebben om iedere dag urenlang voor de spiegel willen staan, maar wel graag goed voor de dag willen komen.

Je shopt deze mooie long sleeve tee bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop. P.s. Wist je dat op de Shoeby men’s department een aantal leuke nieuwe veranderingen zijn doorgevoerd de afgelopen tijd? In deze post sommen we de vijf leukste nieuwtjes voor je op. Zo worden er tegenwoordig thema’s samengesteld in de mannencollectie. Vanuit deze thema’s kunnen mannen eenvoudig een set samenstellen die perfect met elkaar matcht. Zo handig! Bovendien ligt de focus nog meer op de jeans om een betere pasvorm te creëren. Zo weet je zeker dat je bij Shoeby een jeans vindt die perfect bij jou past. Onze mannencollectie heeft namelijk slechts één doel: all eyes on you!

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 mei 2017

Reageren

bericht delen
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending