Fashion news

Black Friday: wij gaan voor kleur!

Vandaag is het Black Friday en wij doen mee! Je krijgt de hele dag 20% korting op alle gekleurde items in onze webshop of in jouw favoriete Shoeby-winkel.* Weet jij al welke items je nu extra voordelig gaat scoren?

Black Friday, de dag na Thanksgiving waarop Amerikanen vrij zijn en traditiegetrouw starten met hun kerstinkopen. Dat is dan ook precies de dag dat winkels stunten met prijzen om het kerstinkoopseizoen te openen. Gevolg: winkels die vanaf opening worden bestormd door hordes klanten. In Nederland wordt deze dag ook steeds populairder. Gelukkig nog niet zo extreem als in Amerika, maar je kunt wel lekker met korting shoppen!

If friday is black, we give you colors!

Het lag natuurlijk voor de hand om op Black Friday vooral zwarte items uit te lichten. Maar omdat de meeste van ons al genoeg zwarte items hebben, wilde we juist Black Friday aangrijpen om wat meer kleur aan de garderobes toe te voegen.

Kobaltblauw

Dit najaar maak je een statement met knallend kobaltblauw. Deze sprekende tint wordt overal gespot, velen zijn in de ban van blauw. Dat is ook niet zo gek, want bijna iedereen kan deze kleur goed hebben!

Felroze

Een andere kleur waarmee je er dit najaar helemaal on-trend bijloopt is roze. Vooral felroze is hot, maar ook zachtere kleuren roze doen het goed. Kies bijvoorbeeld voor een mooie roze top of trui of ga voor een roze accessoire als eyecatcher!

Printjes

Met all-over printjes heb je gegarandeerd een kleurrijke look te pakken. Ga bijvoorbeeld voor leuke gekleurde streepjes, dierenprint of bloemetjes. Kies je voor een mooie top of blouse met print? Hou dan de rest van je kleding rustig.

Shop nu jouw favoriete kleurrijke items met 20% korting* voor dames hier, voor heren hier en voor kids hier of bij één van onze Shoeby-winkels, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

  • * Geldig op 24 november 2017 op de originele prijs van de artikelen. Niet geldig op zwarte, witte en grijze items of op items uit de Fred van Leer collectie. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
Toon reacties ()
| Geschreven op 23 november 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending