Sjuul

Sjuul

Junior CRM Marketeer

Junior CRM-marketeer Sjuul is naast een échte fashionista bovenal –naar eigen zeggen- onhandig. Zo gooide ze tijdens haar laatste skivakantie glühwein over haar witte skibroek en is het niet zelden dat ze zonder pinpas bij de kassa in de supermarkt staat. Never a dull day, zullen we maar zeggen. Op het gebied van mode wordt Sjuul geïnspireerd door haar Nederlandse ‘instafavourites’ @lizzyvdligt en @claartjerose. Haar advies aan modebeminnend Nederland? Gooi niet té snel iets weg. Wanneer je het met een nieuw item combineert creëer je soms weer een geheel nieuwe look. Al vindt Sjuul altijd wel een excuus om te kunnen shoppen. 😉

Fun facts over Sjuul
Favoriete Shoeby-moment: “Dat ik op het Fred van Leer persevent alle aanwezigen (waaronder een aantal BN’ers) mocht voorzien van gin tonics. Ik heb 0 horeca ervaring waardoor niet alle glazen er goed vanaf zijn gekomen. Oeps… Gelukkig brengen scherven geluk, toch?”
Favoriete beautyproduct: Zonder twijfel de Clinique Superbalanced Makeup foundation.”
Kun je wakker maken voor: “Sushi! Origineel, hè?”
Modeblunder: “Ik ging met een aantal vrienden op de fiets naar een dance café. Net toen ik van mijn fiets wilde stappen scheurde mijn broek van voor tot achter. Gelukkig woonde een vriendin in de buurt en kon ik mij snel omkleden.”

Sjuul schreef ook: