Svenja

Talent Manager

“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren. Dankzij haar werk kan ze haar twee grote passies samenbrengen: het scouten van talent en een carrière in de mode. Met Nikki Plessen en Kate Moss zou ze in ieder geval zonder twijfel wel van garderobe willen ruilen. Al heeft Svenja zelf een indrukwekkende verzameling aan accessoires waar menig fashionista jaloers op zou zijn. Waarom? ‘Ik wil kunnen variëren en met accessoires maak je je outfit iedere keer weer anders af.’

Fun facts over Svenja:
Favoriete Shoeby-moment: “Ik werd onverwachts gebeld door een radio DJ van werken.fm die mij vroeg om in 30 seconden een vacature te pitchen. Het bedrijf dat dit het beste gedaan had, werd teruggebeld en mocht een radio-uitzending mee presenteren. En de winnaar was ik! Ontzettend leuk om te doen en goede promotie voor Shoeby.”
Modeblunder: “Op een vol terras met mijn hoge hakken achter de kinderkopjes blijven hangen, mijn hak afbreken en toch blijven doorlopen alsnog er niets aan de hand is.”
Typisch Svenja: “Gas erop! Ik wil altijd graag zo veel mogelijk uit een dag halen, het verschil maken, fit blijven, en vooral ook genieten tussendoor van alles en iedereen om me heen.”

Svenja schreef ook: