Tamar

Buyer Jill

Als iemand haar eigen plan trekt op het gebied van mode, dan is het Tamar wel. Haar stijl wordt gekenmerkt door Londense invloeden. Yep. Inclusief kistjes, grafische prints en bomberjacks die ze op haar eigen manier met andere trends combineert. Als ze je een tip mag geven is dat: Doe vooral aan wat je zelf leuk vindt en trek je niet teveel aan van de rest. Maar als ze dan toch een stijlicoon mag noemen is dat haar moeder, die van jongs af aan een grote inspiratie is geweest op modegebied. Luistert ze toch liever naar haar eigen inner voice? Dan is yoga de manier om zichzelf even terug te trekken en haar wereld te verbreden.

Fun facts over Tamar:

Favoriete Shoeby-moment: “Het vele reizen. Dankzij mijn werk bezoek ik vele landen. Van het Verre Oosten tot Florence en Londen. Iedere keer opnieuw krijg ik zo’n zo’n wow-gevoel van ‘dit is gewoon mijn werk’.”

Modeblunder: “Toen ik dertien was droeg ik af en toe zilveren lippenstift met een blauw lijntje. Maar dat was toen heel cool.”
Kun je wakker maken voor: “Een patatje oorlog. Of wanneer ik een gezonde bui ben: Een groene smoothie.”
Typisch Tamar: “Mijn vriendinnen vinden dat ik ‘prettig gestoord’ ben. Misschien heeft het feit dat ik een knuffelolifant heb die Ed heet -vernoemd naar Ed de Goeij- hier iets mee te maken.”

Tamar schreef ook: