Yvonne

Inkoopassistente heren

Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te spotten. Niet dat Yvonne een volger is op het gebied van trends. Ze vindt het vooral belangrijk om te geloven in je eigen stijl – of anderen het nu mooi vinden of niet. ‘Als je je outfit met overtuiging draagt, kun je zonder twijfel je eigen stijlicoon zijn,’ stelt ze. De enige uitzondering op de regel? Nikkie Plessen. Ze zou ontzettend graag eens in haar garderobe willen snuffelen. En hé: Als ze het leuk vindt, mag Nikkie ook best wat schoenen uit háár gigantische schoenencollectie lenen.

Fun facts over Yvonne:
Favoriete Shoeby-moment: “Dat ik dagelijks ‘verplicht’ met fashion bezig mag zijn. Hoe bijzonder is dat?”
Modeblunder: “Dat ik een dag onopgemerkt heb rondgelopen met een gat in broek. Dat niemand je dan ook even waarschuwt, hè? ;)”
Vakantiebestemming: “Het strand Guardalavaca op Cuba is de mooiste plek waar ik ooit ben geweest. Daar zou ik nog wel eens terug willen”
Kun je wakker maken voor: “Een vol bord zuurkool met spekjes en rozijnen.”
Typisch Yvonne: “Ik kan soms ontzettend onhandig uit de hoek komen. Oh, en ik praat soms tegen mijn hond alsof het mijn beste vriendin is.”

Yvonne schreef ook: