Blog

De 5 haartrends voor het najaar

Nu het weer steeds een beetje onstuimiger wordt, kunnen we er niet meer omheen: het najaar is hier! Dit betekent ook nieuwe trends op het gebied van haar. Benieuwd met welke coupe en haartinten je er dit najaar helemaal on-trend bijloopt? Dit zijn de haartrends voor het najaar.

Haartrends najaar 2017

BLORANGE
Goed nieuws voor één ieder die dit voorjaar haar lokken ‘blorange’ heeft geverfd: ook dit najaar is deze haarkleur helemaal trending. Blorange is een combinatie van oranje en blonde tinten, en komt voort uit de roségouden haarkleur trend die nog steeds topfavoriet is binnen de beautywereld. Bang voor een grote haarverandering? Dan kun je voor een subtiel blorange effect ook kiezen voor een dip-dye dat zorgt voor een mooi ombré effect. Op deze manier kun je toch eens deze trendy kleur proberen zonder dat het meteen over the top is.

SOFT UNDERCUT
Volgens kappers is het dé trend van dit najaar: de soft undercut. Dit betekent: een lekker rommelig kapsel wat wordt bewerkstelligt door je (lang) haar ongelijk te knippen, zodat het lekker rommelig valt. Yes, als we Anh Co Tran -de haarstylist van L’Oréal- mogen geloven, is het dit najaar helemaal trending om de onderkant van je haar lekker rommelig te laten.

PAARS
Dit najaar zullen tinten uit de paarse zijde van het palette niet weg te slaan zijn uit het straatbeeld. Van roze en lila tot fuchsia en donkerpaars: het mag dit najaar allemaal. Vooral deze laatste tint belooft een grote trend te worden dit najaar. Niet gek, want deze rijke kleur staat goed bij vele huidtinten en speelt handig in op het herfstachtige weer.

THE BLUNT
Ben jij je korte coupe aan het laten uitgroeien of heb je het inmiddels wel gehad met de lob? Goed nieuws: the blunt is dé haartrend van dit najaar. De blunt is een volle, botte (rechte) haarlijn waar het haar een medium lengte heeft. Alles is dus op één lengte geknipt, maar dit kapsel is wel nét een tikkie langer dan de gelijkaardige lob.

ROOT STRETCH COLORS
Ben jij niet zo secuur als het aankomt op het bijwerken van je highlights? Dit najaar mag het! Root stretch colors zijn namelijk highlights met een speelse uitgroei. Waar normaliter highlights keurig vanaf de aanzet tot in de punten lopen, wordt hier bij root stretch colors wat speelser mee omgegaan: in dit geval is het namelijk helemaal prima om je échte haarkleur bij de haaraanzet te laten zien. Handig, toch?

Toon reacties ()
| Geschreven op 16 september 2017

Reageren

bericht delen
Fatma Auteur:
Fatma
bekijk ook
#trending