TV

Aflevering #7: de geborduurde bloemenprint

In deze aflevering staat de geborduurde bloemenprint trend in de spotlight! Stylist Nicole Huisman en Shoeby designer Marjolijn laten zien dat deze trend in de zomercollectie een grote rol speelt. De bloemen borduursels geven je outfit een retro knipoog en bovendien meer eigenheid. Met deze trend kun je gerust helemaal los gaan! De borduursels mogen echt overal gezien worden, op jurkjes, jasjes én deze items mogen zelfs over elkaar gedragen worden! Deze look leent zich perfect voor het festivalseizoen.


Het bericht gaat verder onder de looks

Shop Nicole's look

Shawl Top
Eksept
39.95 14.95
Bekijken
Shop Marjolijn's look

Bliss Jurk
Eksept
49.95 12.49
Bekijken
Personal shopper Kiki

Kiki laat je nog twee looks zien met de geborduurde bloemenprint. Draag een jurkje met bloemenprint met summer wedges voor het ultieme zomergevoel. Draag er een wit denim jack overheen met geborduurde bloemenprint voor een all-over bloemenprint look. Of ga voor een jeans met geborduurde bloemen! Deze denim is een absolute musthave het komende seizoen. Draag er een bloemenprint top op en je flower power look is helemaal af!

Shop Kiki's look
Shop looks

Esrie Tas
Shoeby
19.95 9.95
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 31 maart 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending