Fashion news

De leukste modevacatures bij Shoeby

Modeliefhebbers met carrière ambities opgelet! Bij Shoeby zijn we altijd op zoek naar nieuwe toppers die samen met ons het verschil gaan maken in onze winkels of op ons Service Center in Rosmalen. Of je nou fulltime of parttime werkt; ga voor jouw ambities en die droombaan met deze leuke modevacatures bij Shoeby!

Maar hoe vind je nou jouw droombaan tussen duizenden vacatures? Bij Shoeby geloven we dat iedereen zijn of haar eigen unieke talent heeft. Wil je erachter komen welke fashion job jouw perfect fit is? Lees dan snel verder en wie weet zien wij jou dan binnenkort terug in onze winkels of op het Service Center.

Personal Shopper

Gaat jouw hart sneller kloppen van fashion en persoonlijk stijladvies geven? Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en doe jij niets liever dan onze klanten happy de deur uit te laten gaan? Bij Shoeby til jij jouw verkoop skills als Personal Shopper to the next level! Jij geeft onze klanten een persoonlijk en deskundig stijladvies en helpt mee met de organisatie en uitvoer van VIP-avonden. Tijdens deze avonden bied je, onder het genot van een hapje en een drankje, persoonlijk stijladvies aan een besloten groep Shoeby fans. Jij bent altijd gedreven om de beste omzet te behalen, hebt de juiste winnaarsmentaliteit om altijd beter te presteren en gaat hierbij ten alle tijden voor de beste service.

Parttime Shopmanager (NIEUW)

Gaat jouw hart sneller kloppen van een uitdagende functie als parttime Shopmanager en zoek jij een perfect fit tussen werk en privé? Dan bieden wij jou een unieke kans! Bij Shoeby mag jij samen met jouw collega Shopmanager de winkel runnen. Together we can make great things happen! Als ondernemende Shopmanager met gevoel voor fashion en hospitality krijg jij samen met jouw collega de verantwoordelijkheid over de winkel. Samen gaan jullie een stempel drukken op de sfeer, de klantbenadering en lokale marketing activiteiten.

Roulerend Shopmanager

Krijg jij geen genoeg van nieuwe uitdagingen, kun jij snel schakelen en houd jij ervan om telkens te bouwen aan nieuw succes in jouw winkel? Als Roulerend Shopmanager ben je Shopmanager zonder een vaste winkel. Jij krijgt binnen een regio regelmatig een nieuwe winkel onder je hoede waar op dit moment geen shopmanager werkzaam is of waar de resultaten verbeterd moeten worden. Steeds wisselende winkels betekent telkens een nieuw team, nieuwe omgeving en uitdaging. Dit vergt extra snelheid, aanpassingsvermogen, inzicht en veelzijdigheid. Dé kans voor een Shopmanager die toe is aan de volgende stap!

Regionaal Visual Merchandiser

Ben jij die inspirerende Visual Merchandiser vol creatieve ideeën en ready for the next step in Visual Merchandise? Als Regionaal Visual Merchandiser sta je niet meer zelf fulltime in de winkel om te zorgen voor een prachtig winkelbeeld, maar gebruik jij jouw kennis en kwaliteiten om onze instore VM-ers te coachen en nieuwe winkelconcepten of verbouwingen te coördineren en bedenken. Spreekt dit je aan? Pak dan nu je kans om zelfstandig een rayon van ruim 30 winkels creatief te begeleiden en te zorgen voor de optimale look en feel!

Brandbuilder

Ben jij onze tailored fit? Dat zou mooi zijn! Samen met ons design- en inkoopteam zorg je er als brandbuilder voor dat er op korte termijn een brandguide wordt neergezet voor Refill en Mitch. Je bepaalt de guidelines, inspireert het team en zorgt ervoor dat de labels getransformeerd worden naar brands met internationale allure en een sterke eigen merk identiteit. Pak jouw kans om als creatieve en inspirerende freelance brandmanager deze nieuwe parttime functie verder vorm te geven!

Benieuwd naar nog meer leuke vacatures? Ga dan naar werkenbijshoeby.nl!

Toon reacties ()
| Geschreven op 15 september 2017

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending