make-up trends
Lifestyle

De make-up trends voor de komende zomer

Niet alleen in de mode wereld spreken we van trends, ook op het gebied van make-up veranderd er elk seizoen een heleboel. Om een beetje bij te blijven zetten wij een aantal make-up trends voor de komende zomer voor je op een rij!

Make-up trends

Een trend die we deze zomer veel gaan spotten is de natural face. We kunnen onze contourkitten en foundation potjes omruilen voor een neutrale BB cream en onze natural beauty omarmen. Harstikke fijn want tijdens de zomerdagen hebben we geen zin om met veel make-up op te lopen! En door minder make-up te dragen heeft je huidje iets meer de mogelijkheid om te ademen. We like!

Deze zomer mag je je make-up helemaal met elkaar matchen! En dan bedoelen we: oogschaduw en lipstick in dezelfde kleur. Hou je het liever natuurlijk? Ga dan voor een neutrale lip en neutrale oogschaduw én je bent toch helemaal on-trend.

Hoewel we vorig jaar helemaal verzot waren op matte lipsticks, mogen we dit seizoen weer onze oude, vertrouwde shiny glosses uit de kast trekken! Ga voor een shiny lipstick of ga voor een felle gloss. Het mag allemaal dit seizoen!

Pretty in pink! De make-up kleur voor deze zomer: roze! Het mag gezien worden op je oogleden, lippen, wangen, noem het maar op. Deze tint kunt je op bijna elk gedeelte van je gezicht aanbrengen voor een zachte, frisse look.

De wenkbrauwen mogen deze zomer ook weer à la naturel. Hoekige, strak getekende wenkbrauwen zijn helemaal over en moeten plaats maken voor natuurlijke wenkies.

Wil je deze zomer ook je lokken een make-over geven? We hebben 3 frisse korte kapsels voor het komende seizoen voor je op een rij gezet om inspiratie op te doen. Bekijk het hier.

P.s. Wil jij profiteren van speciale voordelen, persoonlijk stijladvies ontvangen, uitgenodigd worden voor exclusieve events en nog veel meer? Registreer je dan voor het Shoeby Style programma, ontdek en laat je (vooral!) verrassen…

Toon reacties ()
| Geschreven op 5 juni 2017

Reageren

bericht delen
Sharona Auteur:
Sharona
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending