denim guide
What to wear

Denim guide: dé manier om jouw perfecte jeans te vinden!

You can never own too much denim right? Het vinden van de perfecte jeans kan soms nog best wel een lastige opgave zijn. Om je een beetje op weg te helpen is daarom deze denim guide samen gesteld. Wij laten je de leukste jeans voor het najaar zien!

Denim guide

De jeans die dit najaar het straatbeeld zullen gaan domineren: de skinny jeans, boyfriend jeans, mom jeans en flared jeans. Deze denims mogen dan ook niet in je garderobe ontbreken! Daarnaast bestaat er nog de keuze tussen een high raise of een mid raise. Een ding is zeker: er is voor iedereen wat wils.

Wat we dit najaar ook veel zien zijn opvallende details op de jeans. Zo zien we leuke franjes aan de broekspijpen of opvallende biezen als eyecatcher. Alle jeans hebben een hoog draagcomfort waardoor ze enorm lekker zitten. Fashionable & comfortabel? Check!

In de denim guide zie je een overzicht van alle jeans voor het najaar. Daarnaast staat er bij elke jeans wat voor fit deze heeft en of het model een high of een mid raise is. De jeans hebben coole wassingen waardoor ze enorm on-trend ogen.

Wil je de perfecte jeans vinden? Bekijk de denim guide dan hier en vind jouw perfecte fit!

Meer weten over de fits van het najaar? Lees dan deze post nog eens!

Na het bekijken van deze guide nog steeds moeite met het vinden van de ideale jeans voor jou? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel. Zij kunnen jou alles vertellen over de verschillende fits en wassingen en zorgen ervoor dat jij de perfecte jeans zult vinden!

Shop de jeans bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 22 augustus 2017

Reageren

bericht delen
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending