Backstage

Deze modevacatures móét je zien

Word jij onze nieuwe collega? Het is zomaar mogelijk! Wij hebben namelijk een aantal uitdagende modevacatures beschikbaar.

Contentmedewerker
Binnen deze zowel creatieve als administratieve functie ga jij binnen onze dynamische E-commerce afdeling aan de slag met het online uploaden van onze artikelen in ons systeem (Pim) en voegt daarbij een gedetailleerde productomschrijving toe om klanten zo een zo goed mogelijke productbeleving te bieden. Een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie bij een snelgroeiende webshop welke inmiddels is bekroond tot de beste webshop damesmode van Nederland!
Roland Mulder (E-commerce Manager): “Never a dull moment bij Shoeby. Elke dag ben ik bezig met nieuwe collectie presentabel te maken voor onze online kanalen. Een belangrijk taak aangezien klanten niet het product kunnen voelen. Hieraan kun jij een grote bijdrage leveren!”

Quality Controller
Binnen een organisatie welke altijd gaat voor de beste kwaliteit heb jij als Quality Controller de belangrijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat binnen onze collecties de juiste pasvormen aanwezig zijn en deze naast de gestelde kwaliteitseisen bewaakt worden. Daarnaast lever jij alle size spec’s aan en bepaal je in nauw overleg met de Buyer en Styling een aantal basis pasvormen die aansluiten bij het label. Met een team van specialisten gaan jullie ervoor dat Shoeby met recht kan spreken van de beste kwaliteit en pasvormen in onze collecties voor onze klanten!
Marja van der Linden (Quality Controller): Kwaliteit staat bij Shoeby hoog op de prioriteitenlijst. Om dit te verbeteren en vooral goed te houden, wordt er veel aandacht besteed aan de pasvorm en stof kwaliteiten die gebruikt worden. Textiel is iets wat in je bloed gaat zitten en hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Shopmanager Zoetermeer
Als ondernemende shopmanager met gevoel voor fashion en hospitality krijg jij de volledige verantwoordelijkheid over jouw winkel en de ruimte om jouw stempel te drukken op de sfeer, de klantbenadering en lokale marketing activiteiten. Jij mag je met trots presteren als Shopmanager en gastvrouw-/heer voor jouw klanten in deze megastore in Zoetermeer. Iedere dag is voor jou weer een nieuwe uitdaging!
Barbara Timmer (Troubleshooter bij Shoeby Zoetermeer): “Iedere dag bij Shoeby is anders. Ik houd van uitdagingen, plannen en organiseren en daarvoor krijg ik volop de ruimte. Zoetermeer is een grote winkel, met veel potentie en waar je samenwerkt met een gedreven team wat wil scoren. Ga ook jij altijd voor goud, de beste service van onze klanten en het verder ontwikkelen van een top team? Dan is dit jóúw kans!”

Roulerend Shopmanager Assen Groningen
Als Roulerend Shopmanager ben je Shopmanager zonder een vaste winkel. Jij krijgt binnen een regio regelmatig een nieuwe winkel onder je hoede waar op dit moment geen shopmanager werkzaam is. Steeds wisselende winkels betekent telkens een nieuw team, nieuwe omgeving en uitdaging. Dit vergt extra snelheid, aanpassingsvermogen, inzicht en veelzijdigheid. De kans voor een shopmanager die toe is aan de volgende stap.
Evelien Huidink (Rayonmanager van de regio Assen Groningen): “Wanneer ik aan Shoeby denk, denk ik aan ruimte voor creativiteit, dynamiek, altijd verrassend en lef! Dat bieden wij jou ook als Roulerend Shopmanager. Bij Shoeby is iedere dag anders en als Rayonmanager ondersteun ik jou om het beste uit jezelf en je team te halen. Dus pak je kans en gun jezelf als Shopmanager deze uitdaging.”

Pop-up Store Den Bosch centrum
Voor onze inmiddels geopende, gave, pop-up store zijn wij ook nog op zoek naar de beste Personal Shoppers en Taakassistenten. Ga jij altijd voor de beste servicebeleving voor de klanten en straal jij als gastvrouw met passie voor je vak op de winkelvloer? Check dan ook de openstaande vacatures voor onze pop-up store! Benieuwd naar hoe jouw nieuwe werkomgeving er dan uit komt te zien? Check hier de foto’s van de pop-up store.

Recruiter

Heb jij de juiste ideeën hoe wij snel de beste talenten voor deze en al onze andere vacatures kunnen binnenhalen en kun jij niet wachten om samen met mij het recruitment bij Shoeby naar nog hoger niveau te tillen?  Als Recruiter ben je werkzaam op ons Service Center met 250 gedreven collega’s en een divers aantal openstaande vacatures van stylisten tot buyers, marketing specialisten, ICT experts tot data analisten en natuurlijk de constante werving van stagiaires om onze teams te versterken. Dit binnen een organisatie met ruim 60.000 sollicitanten op jaarbasis.
Svenja Roos (Talentmanager bij Shoeby): “Pak nu je kans en solliciteer voor de functie van Recruiter en wie weet word jij snel mijn nieuwe collega!”

Toon reacties ()
| Geschreven op 14 september 2016

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending