Meanwhile @ Shoeby

#1 Dress for succes

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor dress for succes.

Dress for succes

Welke outfit draagt nu bij aan het meeste succes? We gaan het zien! Een eerste indruk is superbelangrijk. Helemaal als er veel op het spel staat. Of het nu je droombaan of droomman is. Een eerste indruk maak je maar één keer.

Het luchtige jurkje is perfect voor een dagje shoppen. En in combinatie met het bomberjack ga je van speels naar stoer. Met de piping broek loop je er supercomfortabel bij en helemaal volgens de laatste  trends. Wat wil je nog meer? Een wit blouseje misschien om het zakelijk af te stylen. In combinatie met de strik, kan je eerste indruk niet meer stuk. En als je er voor die date sexy maar toch netjes uit wilt zien, is de all over print hét perfecte jurkje. Kies zelf hoe je ‘m combineert voor de indruk die jij wilt achterlaten.

Toon reacties ()
| Geschreven op 7 september 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending