hoog aangesloten blouse met bloemenprint
Editors' choice

Editors’ choice: hoog aangesloten blouse met bloemenprint

Het is geen geheim dat de hoog aangesloten blouse helemaal on-trend is. Deze blouse met bloemenprint mag volgens editor Femke dan ook niet in je garderobe ontbreken.

Hoog aangesloten blouse met bloemenprint

hoog aangesloten blouse met bloemenprint
Het voorjaar en bloemen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar dit jaar doen we het nét dat beetje anders. Je loopt er dit voorjaar dan ook pas écht on-trend bij wanneer je kiest voor dark flowers. Oftewel: een donkere basis met een kleurrijke bloemenprint. Vind jij het too much om op de vroege ochtend zowel een bloemenblazer, als een bloemenbroek én rok aan te schieten? Dan is deze hoog aangesloten blouse met bloemenprint een aantrekkelijk alternatief en zonder twijfel één van mijn favoriete items uit de nieuwe collectie.

De Gaga blouse heeft een mooie hoog aangelosten halslijn, waardoor deze direct wat chiquer oogt.. Dankzij de kleurrijke bloemenprint in vrolijke geel- en blauwtinten oogt dit item direct wat fleurig. Zelf combineer ik dit item het liefst met een mooie pantalon voor een nette office look. Het is echter ook ontzettend leuk om de moderegels wat te buigen en deze blouse juist op stoere manier te dragen. Deze gaga blouse staat zo bijvoorbeeld ook ontzettend leuk op een stoere ripped jeans.

Ga jij liever voor een girly look? Je kunt deze blouse natuurlijk ook combineren met een mooie aangesloten rok, of juist een losvallende rok voor een speels effect. Tja. Eigenlijk is geen enkele kledingcombinatie níét mogelijk met deze veelzijdige hoog aangesloten blouse met bloemenprint. En daar word ik -in het kader van al té veel keuzestress in de ochtend- heel erg blij van. Vind jij deze blouse met bloemenprint ook zo mooi? Je shopt ‘m bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of natuurlijk in onze webshop.

Pssst! Vergeet je look ook niet af te maken met accessoires. Wist je bijvoorbeeld dat big earrings helemaal on-trend zijn? Je leest er hier alles over.

shop

Gaga Blouse
Eksept
39.95 9.99
Bekijken
Toon reacties ()
| Geschreven op 15 februari 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending