Editors' choice

Editors’ Choice: Sporty jurk met strepen

Deze sporty jurk met strepen is Kiki’s favoriete item uit de najaarscollectie. In deze post deelt ze een aantal handige style tips.

Grenzen in de mode beginnen steeds meer te vervagen. Sportieve looks zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Waar een sporty top eerst alleen kon worden gedragen in de sportschool, rock je deze nu ook op die feestelijke borrel. Mijn favoriete jurk dit seizoen is dan ook deze sporty jurk van Eksept. Een sporty jurk tot op de knie in het zwart met op de mouw witte en groene kleurvlakken. Een sportieve jurk die je ook naar je werk aan kunt.

sporty-jurk-tekst1 sporty-jurk-tekst
Door de lange rits bij de nek kun je de jurk zowel sportief als feestelijk dragen. Draag de jurk sportief door de rits dicht te dragen en deze jurk te combineren met sneakers. Heb je een reden voor een feestje? Rits de jurk dan ietsjes verder open en draag er een hoge zwarte hoge pump onder.  Met dit sporty en fashionable item kan ik met zelfvertrouwen mijn volle agenda trotseren! Style tip: draag bij deze jurk je haren vast. Bijvoorbeeld in een lage staart of ingevlochten. Hierbij zie je de hals duidelijk en komt de jurk nog beter tot zijn recht. Je shopt de jurk en de bijpassende items hieronder:

Vind jij deze sporty jurk met strepen ook zo leuk?

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 september 2016

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending