fashionable trip inkoopreis shoeby eksept 2017
Backstage

Backstage: fashionable trip naar Zuid-Korea en China

Never a dull moment in the world of fashion! Buyers Jill en Jillie en designer Marjolijn reisden af naar Zuid-Korea en China om inspiratie op te doen voor de nieuwste collectie. Kijken jullie mee?

Om inspiratie op te doen voor de najaarscollectie van 2017 waren buyers Jill en Jilly en designer Marjolijn enkele tijd geleden in Zuid-Korea en China. Hun eerste modieuze halte was Seoul waar ze inspiratie hebben opgedaan bij talloze creatieve merken en designers. Deze stad mag misschien inmiddels al ruim 600 jaar oud zijn, maar als het op mode aankomt is deze stad zonder twijfel fashion forward.

Met hun hoofd gevuld met inspiratie reisde het drietal vervolgens af naar China om hier de najaarscollectie te gaan bedenken, tekenen én -jawel- knutselen met stoffen en samples die ze van de leveranciers hadden ontvangen. Eén van de leukste dingen om te doen, want dit is het moment waarop de grote lijnen van de collectie daadwerkelijk vorm krijgen. Welke stoffen zullen de boventoon voeren dit najaar? Wat zijn de trends? Zonder twijfel een grote verantwoordelijkheid. Op het moment dat Jill, Jillie én Marjolijn tevreden waren met een stof of ontwerp, kochten ze deze meteen in.

Willen we jullie niet onthouden: tijdens hun reis hebben ze ook een aantal foto’s gemaakt. Ben jij ook zo benieuwd naar de najaarscollectie? Hieronder ontvang je een sneak preview van hun reis én een aantal nieuwe items.

fashionable trip inkoopreis shoeby eksept 2017
Designer Marjolijn is on a shopping spree in Seoul. Zoals een echte fashionista betaamd uiteraard volledig in (Eksept) stijl.

fashionable trip inkoopreis shoeby eksept 2017
Natuurlijk is er tussen het harde werken door ook tijd voor fun 😉

fashionable trip inkoopreis shoeby eksept 2017
Designer Marjolijn is druk bezig met het schetsen van de nieuwe collectie. Spannend…

fashionable trip inkoopreis shoeby eksept 2017
Designer Marjolijn en Buyer Jill brainstormen samen over de nieuwe collectie door het maken van setjes. Zie jij al een item die je leuk vindt?

Pssst! Zie jij het ook wel zitten om te werken bij Shoeby? Bekijk hier onze vacatures!

Toon reacties ()
| Geschreven op 12 april 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending