What to wear

Wil je hebben: onze favoriete 2 voor 25.- shirts voor mannen

Een goede outfit begint bij de basis. Daarom kunnen de mannen nooit genoeg fashionable T-shirts in hun kast hebben liggen. Deze shirts voor mannen shop je ook nog extra voordelig, namelijk 2 voor 25.-. Wil je hebben!

Shirts voor mannen

Shirts voor mannen in verschillende kleuren, prints en opdruk. Bij Shoeby shop je het allemaal. Deze drie shirts zijn onze favoriet voor de mannen het komende seizoen.

Het Illusion T-shirt is een waardevolle aanvulling op de garderobe van de mannen! Het shirt heeft een aangesloten fit en een army groene kleur. Wist je dat deze kleur helemaal on-trend is voor de mannen? Je leest het hier. Daarnaast beschikt het item over een stoere fotoprint. Draag het shirt met een destroyed denim en straks in het najaar met een open overhemd.

Ook het Reckoning T-shirt verdient een plekje in de garderobe van de mannen. Dit navy kleurige shirt heeft een aangesloten fit en robuuste tekstuele opdruk. Niet alleen een trend-item, maar hij draagt ook nog eens heerlijk door het grote aandeel katoen. Draag het shirt in combinatie met een stoere jeans en of een sweat denim short. Zelfs boven een zwemshort staat dit item helemaal trendy. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het Knuckels T-shirt staat geweldig in combinatie met een zwarte jeans. De tekstuele opdruk aan de voorkant geeft het shirt een stoere vibe. Het item draagt daarnaast supercomfortabel dankzij het grote aandeel katoen. Draag ‘m in combinatie met een jeans en sneakers en de mannen zijn good to go!

Wil je weten hoe je deze shirts of andere items op nog meer manieren kunt combineren voor een on-trend look? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel. Zij kunnen jou alles vertellen over de laatste trends en meten je een on-trend garderobe aan.

Shop de items bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 18 augustus 2017

Reageren

bericht delen
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending