feestjurk lichaamsvorm tips
Fashion news

How-to wear: feestjurken voor iedere lichaamsvorm

Party season is here! En natuurlijk wil jij op je meest voordeligst voor de dag komen. Vul jouw Style ID in en ontvang persoonlijke style tricks om de perfecte feestjurk voor jouw lichaamsvorm te vinden. Of je nu een appel-, peer-, plank- of zandloperfiguur hebt.

feestjurk partydress lichaamsvorm

APPEL

Als je een appelfiguur hebt, zijn je borsten en schouders wat breder, maar heb je juist slanke heupen en benen. Leg dus vooral de nadruk op je smalste stukken, net onder de borst en je prachtige benen. De Messy jurk is zo’n jurk die jou tijdens de feestdagen laat stralen. Deze doorschijnende jurk heeft bovenaan een strepen motiefje die overloopt in een kanten motiefje bij de mouwtjes en vanaf de taille. In combinatie met een slipdress steel jij dit najaar de show. In dit artikel vind je nog meer manieren om dit item op fashionable wijze te combineren.

Ook de Militairy jurk is een absolute topper. Dankzij de gedrapeerde stof rondom de taille creëer je optisch een zandlopervormig figuur. Deze jurk, die verkrijgbaar is in een prachtige nudekleurige tint,  met wrap detail geeft jouw party look een stijlvolle upgrade. Maak je look af met de Siras pumps en alle ogen zullen tijdens de feestdagen op jou gericht zijn.

PEER

Een peervormig figuur is te herkennen aan het feit dat je smal van boven bent, maar wat breder aan de onderzijde. Vrouwen met een peervormig figuur hebben in verhouding bredere heupen en bovenbenen dan hun bovenlichaam. Met een peervormig figuur is het dan ook belangrijk om je bovenlichaam wat aandacht te geven. Denk bijvoorbeeld een feestjurk die het accent legt op je schouders, waardoor je lichaamsvorm in balans wordt gebracht.

De Fissa jurk is hier zo’n perfect voorbeeld van. Dankzij de kanten, transparante mouwen legt dit item de nadruk op je bovenlichaam. Bovendien accentueren de wijduiteenlopende mouwen jouw prachtige peervormige figuur. Ook de Faniza jurk legt met de details op de armen het accent op je bovenlichaam. Door deze jurken te combineren met een paar hakken zoals de Siras pumps doe je bovendien je benen optisch langer lijken. Win!

feestjurk

PLANK

Als je een plankfiguur hebt zijn je schouders, taille en heupen ongeveer even breed. Je hebt daardoor ook weinig rondingen en vaak lange en dunne benen. Jouw figuur komt dan ook het mooiste tot haar recht wanneer je het accent legt op je taille, zodat je optisch mooie rondingen creëert. De Fem jurk belooft dan ook jouw nieuwe favoriet te worden tijdens de feestdagen. Deze little black dress wordt gekenmerkt door  de doorschijnend structuur bij de hals en grote ruffles aan de onderkant. Dankzij het bijbehorende centuur kun je het accent leggen op je taille.

De Stream jurk is ook een absolute topper.Dit item is een uitlopend model zonder mouwtjes – een moeilijke fit die jij met je plankfiguur zonder twijfel gaat rocken. De ruffles aan de onderkant maken dit item op en top feestelijk. Zie je het niet zo zitten om de hele avond te lopen op pumps? Met een paar sneakers eronder creëer jij een sporty party look. Ready? Set? GO!

ZANDLOPER

Als zandloper zijn je schouders en heupen even breed en heb je een smalle en duidelijke taille. In the world of fashion één van de makkelijkse lichaamsvormen om te stylen, omdat je vrijwel iedere feestjurk kan rocken. Jouw lichaam komt dan ook het beste tot haar recht door aangesloten kleding te dragen die vooral je taille accentueert. Neem bijvoorbeeld de Flex jurk. Het item wordt gekenmerkt door zijn aangesloten fit, de gestreepte print en de lange flared mouwen. Deze jurk is een echte eyecatcher door de rode accenten op de mouwen.

Ook de Billy jurk is een prachtige aanvulling op jouw feestgarderobe. De jurk heeft een losse pasvorm en loopt vanaf de taille getailleerd naar beneden – perfect om jouw zandloopvormige figuur te benadrukken. Bovendien wordt dit item gekenmerkt door de glitters en de transparante mouwen, wat dit item de perfecte party dress maakt! Style je look af met wat feestelijke accessories and you’re good to go.

Nog meer persoonlijke style tips ontvangen? Vul jouw Style ID in en ontvang niet alleen stylingadvies op maat, maar ook exclusieve offers.

Pssst! Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Ga dan snel naar onze Gift Shop. Wist je trouwens dat je de VVV Cadeaukaart ook bij ons verzilverd kan worden? Zo shop je direct een leuk cadeau voor jezelf!

Toon reacties ()
| Geschreven op 2 december 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending