fred van leer meanwhile
Meanwhile @ Shoeby

#9 Fred van Leer x Shoeby: party collection

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor de Fred van Leer x Shoeby party collection. Vanaf dinsdag 14 november verkrijgbaar!

Na twee succesvolle collecties zat een derde er natuurlijk aan te komen. En wat voor één. Samenwerken met Fred is altijd een feest, dus een bijpassende party collection leek een logisch vervolg op ons modieuze avontuur. Feestjurken, glitters, strikken, vrouwelijke vormen: de Fred van Leer x Shoeby party collection ademt Kerst. Dit najaar zit jij stijlvoller aan de kersttafel dan ooit tevoren.

CO-ORDS

Co-ords -een blazer en pantalon die samen één fashionable match zijn- zijn dit najaar helemaal on-trend. Ook in deze speciale collectie vind je deze trend terug in een feestelijke soft glitter variant. Zo is het Fred Glam Jack a perfect match met de Fred Glam Pantalon. Beide items zijn voorzien van feestelijke glitters en zullen er zeker voor zorgen dat alle ogen tijdens de feestdagen op jou gericht zullen zijn. Ook de Fred Flared Broek is a perfect fashionable match met het Fred Glam Jack. Een paar mooie hakken eronder en je bent ready to party.

PARTY DRESSES

Naast stijlvolle blouses vind je in deze exclusieve collectie ook talloze bijzondere party dresses terug. De Fred Glam Jurk is bijvoorbeeld zo’n stijlvolle topper. Met all over soft glitter ben jij ready to shine. Durf jij best kleur te bekennen tijdens de feestdagen? Dan wordt de Fred Party Dress, in een luxueuze blauwe kleur, jouw nieuwe favoriet. Nóg een onbetwiste eyecatcher: de Fred Long Rok. Deze maxi rok heeft een all-over dierenprint waardoor je hiermee zonder twijfel de show steelt. Ik kan in ieder geval niet wachten totdat deze topcollectie in de winkels ligt en online verkrijgbaar is vanaf dinsdag 14 november. Wat jullie?

Toon reacties ()
| Geschreven op 28 augustus 2017

Reageren

bericht delen
  • 3
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending