What to wear

Streepje voor met een gestreept jurkje

Deze trend kunnen we bijna geen trend meer noemen, hij blijft namelijk elk seizoen terugkomen: streepjes! Ook in de garderobe van de meiden zijn streepjes niet meer weg te denken. Dit najaar zet jouw kleine meid haar beste streepje voor met een gestreept jurkje!

Schip ahoy!

In de tijd van de matrozen moesten de strepen op kleding de golven van de zee voorstellen. Als een van de zeelieden overboord viel, was hij goed te zien door het gestreepte uniform. Jean Paul Gaultier raakte hierdoor geïnspireerd en baseerde zijn hele eerste collectie op de matrozenstreep. Sindsdien is de streep niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Gestreepte jurkjes

In onze collectie hebben we de gestreepte Remain Jurk voor de grote meiden en de Talla Jurk voor de kleine meiden. Deze worden gekenmerkt door de gestreepte structuur, de colkraag en de lange mouwen. Ook dragen ze heerlijk en zitten ze heel mooi aangesloten door het hoge aandeel stretch.

Zowel de grote als de kleine meiden kunnen kiezen voor de tijdloze zwart-witte streep. Voor de grote meiden is het jurkje er ook met een khaki-zwarte streep. Khaki is dit najaar helemaal on-trend en zorgt voor een échte najaarslook. Is jouw kleine meid een girly-girl? Voor haar is het jurkje er ook met een roze-zwarte streep.

Combineren van een gestreept jurkje is heel gemakkelijk. Zo kun je de outfit bijvoorbeeld een preppy upgrade geven door er een kraagje onder te dragen. Zo’n kraagje geeft hetzelfde idee als het dragen van een blouse onder je jurkje, maar dan zonder het vervelende extra laagje. Door de verstelbare bandjes aan de zijkant blijft hij de hele dag goed op zijn plek zitten. Gave boots maken de look van de meiden compleet.

Je shopt de gestreepte jurkjes bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 30 oktober 2017

Reageren

bericht delen
  • 2
    Shares
Auteur:
bekijk ook
#trending