Meanwhile @ Shoeby

#13 Hoe maak je van een feest look een every day look?

In de online videoreeks Meanwhile @ Shoeby geef ik je iedere donderdag een kijkje in mijn leven als personal shopper bij Shoeby. Deze week #alleaandacht voor het door dragen van je party look!

Met je party look wil je er natuurlijk niet alleen tijdens de feestdagen stijlvol uitzien, maar je favoriete feest outfit wil je het liefst het hele seizoen nog door dragen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je die picture perfect outfit vaker dan één keer kunt dragen? Ik laat het je zien!

Hoe maak je van je feest look een every day look?

Een casual kerst look stijl je af met een glitter sjaal voor de party touch tijdens de feestdagen. Zodra deze dagen voorbij zijn wissel je dit accessoire in voor een meer alledaagse sjaal om je outfit een stijlvolle upgrade te geven. Combineer vervolgens je look met een shopper voor de ultieme every day look.

Een zwarte party dress is een ander verhaal, maar ook deze outfit tover je eenvoudig om naar een every day look. Het geheim van deze feest look? De outfit bestaat uit een rok en een top waardoor je deze items eenvoudig ook los van elkaar kan dragen. Tijdens de feestdagen combineer je deze look met shiny accessoires en high heels, maar voor een alledaagse outfit draag je deze look in combinatie met een oversized vest, stoere boots en een heerlijk warme sjaal.

De palazzo glitterbroek is één van mijn favoriete party items uit de collectie! Deze broek is dan eigenlijk ook te mooi om te laten verstoffen in je garderobe na de feestdagen. Combineer ‘m daarom casual met een denim jack en witte sneakers zodat je deze stijlvolle pants ook na de feestdagen rockt.

Na deze video nog steeds geen idee hoe je jouw party look casual kunt door dragen? Kom dan eens langs bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers.

Je shopt alle items uit de video bij jouw Shoeby-winkel, met de Shoeby app en natuurlijk hieronder in onze webshop:

Toon reacties ()
| Geschreven op 28 december 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending