haarband op 3 verschillende manieren dragen
Lifestyle

How to: haarband op 3 verschillende manieren dragen

Dé manier om deze lente jouw looks fashionable te maken: de haarband. Zó kun je de haarband op 3 verschillende manieren dragen.

We hebben zelfs verschillende prints en stijlen. Wat denk je van zwart kant óf een bloemenprint? Té leuk om je voorjaarsgarderobe mee op te fleuren. Nóg leuker: ze zijn nu 2 voor 7,50(!). Geeft je accessoires collectie een enorme boost.

haarband op 3 verschillende manieren dragen

High bun

Dit is dé haarstijl voor de warme dagen waarop je je haar even niet in je gezicht wil hebben. Pluspunt: het is ook nog eens supermakkelijk om te maken. Je doet de haarband over je gezicht zodat het echt onder je haar zit. Vervolgens maak je een messy hoge knot. Trek wat plukjes uit je haar bij de knot en langs je gezicht. Zo maak je het geheel wat rommeliger. Een haarstijl waarbij het lijkt alsof je er heel veel moeite in hebt gestoken terwijl je het binnen 2 minuten hebt gedaan. Ook top dus als je weinig tijd hebt ’s morgens!

haarband op 3 verschillende manieren dragen

Classic look

De klassieke haarstijl met een haarband is een van de makkelijkste hair do’s die je kunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is de haarband over je haar doen. Je kunt je haar natuurlijk laten zoals het is, maar het mooiste is om dan wat beachy krullen te maken. Als je die van jezelf al hebt, perfect, maar anders doe je dit gewoon met een krultang. Zorg er dan voor dat je de krultang er niet te lang in doet. Zo creëer je de perfecte krullen. Maak het een beetje messy en je bent ready to go!

haarband op 3 verschillende manieren dragen

Fun up do

Ben je wel in voor wat fun met je haar? Dan is deze haarstijl perfect! Doe de haarband in zoals bij de classic look. Wat je dan doet is eigenlijk ook weer heel erg simpel. Je pakt al je haar wat onder de haarband zit en je stopt dit vervolgens in de haarband. Dit hoeft helemaal niet supernetjes, zolang het er maar in zit. Zo creëer je een supertoffe up do zonder al te veel moeite. Zeker zo mooi om je boho looks er mee af te maken. Tip: gebruik speldjes als je haar wat korter is, zo blijft het de hele dag zitten!

Hoe ga jij onze haarband dragen deze lente?

Toon reacties ()
| Geschreven op 24 april 2017

Reageren

bericht delen
  • 3
    Shares
Auteur:
bekijk ook
#trending