What to wear

How to wear: casual party look

Stijlvol met een strik of stoer met een jeans: geef iedere party look je eigen draai en maak het een winter waar je warm van wordt. Wil jij jouw outfit niet alleen tijdens de feestdagen aan? No problem. Je creëert namelijk eenvoudig een casual party look, die je ook op andere momenten kan blijven dragen. Wij laten 3 manieren zien om dit te doen!

Trui met overhemd

De makkelijkste manier om een casual party look te creëren? Dat is het combineren van een fijne zwarte of donkerblauwe trui met een wit overhemd! Afstylen van de look doe je met je favoriete spijkerbroek en een paar nette schoenen et voilà, je verschijnt comfortabel maar toch netjes aan het kerstdiner!

Polo op jeans

Polo’s zijn de basis van een goede look en dus uitermate geschikt voor een party look! Waar vroeger polo’s met schreeuwerige logo’s en wilde kleuren helemaal trendy waren, houdt de polo zich nu veel meer gedeisd. Polo’s met een aangesloten fit in basic kleuren zorgen ervoor dat de mannen er tijdens de feestdagen stylish bij gaan lopen. Het combineren van een polo voor een casual party look doe je met een fijne donkere jeans en een paar nette schoenen of sneakers.

Met een strikje

Is alleen een trui in combinatie met een overhemd toch nog net iets te casual voor je? Of mis je de feestelijke finishing touch? Dan gaat een strikje jou look helemaal compleet maken. Knoop hem mooi om je nek en make it a December to remember! Om toch voor de casual party look te gaan combineer je deze outfit weer met een fijne jeans en je favoriete sneakers and you’re good to go!

Je shopt deze items voor mannen waar je een casual party look mee creëert bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 5 december 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending