Fashion news

How to wear: denim look

De boys gaan dit voorjaar de denim look rocken! De combinatie van denim op denim is al langere tijd in en ook dit seizoen kunnen je favoriete denim items weer goed met elkaar gecombineerd worden. Je mag nu zelfs twee verschillende kleuren denims bij elkaar dragen. Benieuwd hoe de boys dit doen?

Denim jack

Denim jacks zijn hot! Zo ook het blauwgrijze Denim Jack van Mitch. Dit spijkerjasje heeft een beetje een retro look door de bleached details. Verder wordt hij gekenmerkt door zijn rechtvallende fit, de klassieke kraag en de borstzakjes met knoopsluiting. Het jack kun je aan de hand van knopen bij de band strakker maken. Door het fijne materiaal en het vleugje stretch zit het jasje heerlijk en is het geen probleem voor de boys om er lekker in te ravotten.

Denim on denim

Denim gecombineerd met denim is eigenlijk gewoon een perfecte match. Het is eenvoudig, maar staat toch ook heel stoer. De boys combineren bijvoorbeeld de blauwgrijze spijkerjack met een donkere jeans voor een stoere look. De Black Slim Jeans van Mitch is een coole zwarte spijkerbroek die wel tegen een stootje kan. Hij heeft ingestreken plooien en is gemaakt van een kwalitatief katoen. Behalve dat hij heerlijk zit, heeft de broek ook een toffe look. Grote kans dat hij bij de boys nauwelijks in de kast hangt!

Bij deze denim on denim look dragen de boys bij voorkeur een basic wit T-shirt om het niet té bont te maken, maar om wel een mooi contrast te creëren met de donkere jeans. Gave witte sneakers maken de stoere voorjaars look van de boys compleet.

Wat vind jij van de denim on denim look voor boys?

Je shopt de denim look voor boys bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 2 februari 2018

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending