Fashion news

How to wear: jurkjes in het najaar

Jurkjes kunnen altijd! Ja, ook in het najaar. Wij geven een aantal handige tips zodat de meiden hun favoriete jurkjes het hele jaar door kunnen dragen zonder het koud te krijgen. Hoe gaat jouw kleine fashionista haar jurkjes in het najaar combineren?

Laagje over of onder je jurk

Door laagjes te maken zijn de meiden op alles voorbereid! Hebben ze het koud? Dan houden ze alle laagjes lekker aan. Is het binnen toch wat warmer? Dan kan er ook eenvoudig een laagje uit. Oversized vesten zijn dit najaar helemaal on-trend en combineren superleuk bij een jurkje! Een andere combinatie die de meiden kunnen maken is een top met lange mouwen ónder de jurk dragen.

Maillot of panty

Hebben de meiden last van koude benen? Een dikke maillot doet wonderen! Daarnaast zijn er ook heel veel hippe maillots die de outfit van de meiden een trendy upgrade geven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor een maillot met streepjes, stipjes, glitters of gewoon lekker basic. Is het geen weer meer voor blote benen, maar is een maillot nog ietwat overdreven? Dan kan een panty natuurlijk ook!

Grote, warme sjaal

Sjaals zijn superstylish, op ontelbaar veel verschillende manieren te dragen en daarnaast ook nog lekker warm! Dat maakt een sjaal een perfecte toevoeging aan elke outfit. Ook wanneer de meiden hun favoriete jurkje in het najaar willen dragen, kan een sjaal deze look een warme upgrade geven. Zo kunnen de meiden bijvoorbeeld kiezen voor een grote sjaal die ze helemaal om kunnen slaan wanneer ze het koud hebben. Of ze gaan voor een hippe, ronde sjaal en zorgen dat ze ook een lekker vest bij de hand hebben voor de warmte.

Je shopt de leukste items om te combineren met de jurkjes van de meiden bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 november 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending