off-shoulder blouse
Fashion news

How to wear: off-shoulder blouse

Als er een item niet in jouw garderobe mag ontbreken, dan is het wel een off-shoulder blouse. Met dit item creëer je namelijk verschillende looks voor diverse gelegenheden. Met dit item sla je de plank namelijk nooit mis! Wij laten je zien hoe je deze blouse combineert voor twee verschillende looks.

Looks met de off-shoulder blouse

Dat een off-shoulder item niet in je garderobe mag ontbreken is je nu vast wel duidelijk. Wij laten je zien hoe je dit item combineert voor twee verschillende looks.

off-shoulder blouse

CASUAL | DAY LOOK

Voor een casual outfit combineer je de blouse eenvoudig met een spijkerbroek. Met een denim sla je de plank nooit mis! Geef je look een stijlvolle upgrade met panterprint sneakers. Dit printje is dit seizoen namelijk helemaal hot and happening. Leuke riem erom heen en je casual look is compleet.

off-shoulder blouse

CHIQUE | NIGHT LOOK

Maar een off-shoulder top combineer je ook eenvoudig voor een chique night look. Dan draag je de top met een zwarte kokerrok. Maak je look compleet met high heels en grote oorbellen voor de ultieme diner date look.

Een ander item dat niet in je garderobe mag ontbreken? Een little black dress. In deze blogpost lees je alles over dit tijdloze item.

Wil je weten hoe je de off-shoulder top op nog meer verschillende manieren kunt stylen? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel. Hier staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van een on-trend outfit.

Shop de tops met bijpassende items bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 17 augustus 2018

Reageren

bericht delen
  • 54
    Shares
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending