zomerse nail-art
Lifestyle

How-to: zomerse nail-art

Heb jij dankzij het warme weer al zin gekregen in de zomer? Houd het zomerse gevoel dan vast met één van deze toffe zomerse nail-art.

Zomerse nail-art

my new nails are too kawaii I'm obsessed ☽♡

A post shared by Heart Defensor Telagaarta (@thatsheart) on

METALLIC PARTY
Heb jij deze zomer ook vele festivals op de agenda staan? Dan is deze nail-art de perfecte accessoire. Als basis is roze nagellak gebruikt, die door deze fashionista is versierd met speciale metallic nail-art papier. Door dit papier in dunne stroken te knippen en willekeurig op je nagels te plakken, ontstaat er een heuse metallic party. Wij hebben op slag zin in een feestje bij het zien van deze toffe nail-art.

MINIMALISM
Houd jij als het op nail-art aankomt meer van ‘less is more’? Dan is dit jouw go to zomerse nail art aankomend seizoen. Gebruik een pasteltint als basis (bijvoorbeeld blauw of roze) en zet met behulp van een dotting tool een simpele stip neer tegen de stam van je nagels aan. Simpel, maar zó leuk. Niet alleen girly, maar ook perfect voor a day at the office. Is deze nail-art niet ontzettend zoet?

OMBRE
De nail art die never uit de mode raakt: ombre nails. Lak je nagels in de door jouw gekozen basiskleur en kies vervolgens twee andere kleuren die je wilt gebruiken voor het ombre effect. Giet een beetje van beide kleuren naast elkaar op een papieren bordje, een stukje bakpapier of een velletje plastic. Neem een tandenstoker en vermeng de twee kleuren bij de rand waar ze elkaar raken en doop een klein make-upsponsje in de nagellak. En nu: stempelen maar!Je kunt voor het traditionele ombre effect gaan waarbij het kleurverloop verticaal loopt, maar natuurlijk ook (net als hierboven) kiezen voor een horizontaal effect.

Meer lezen over nagellak? Dit zijn de grootste nagellaktrends van 2017 en je kunt op onze blog ook álles lezen hoe je je nagels kunt versterken.

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 juni 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending