Lifestyle

Inspiratie: planten in je interieur

Niets is leuker dan mooie planten in je interieur want daar word je toch gewoon vrolijk van?

 

Vooral wanneer je veel wit in je interieur hebt, is het mooi om de groene natuur naar binnen te halen door middel van planten. We hebben hier enkele ideeën voor je op een rijtje gezet.

CACTUS
Je ziet het tegenwoordig overal, de cactus. Niet alleen in interieurs maar ook in gezellige boutiques. Zorg dat je verschillende soorten en formaten cactussen hebt en plant deze in mooie witte potjes. Het is ook leuk om te variëren tussen verschillende design en motiefjes op de potjes.

 

KOPJES EN SCHOTELTJES
Heb jij nog schattige kopjes en schoteltjes in de kast staan die je niet meer gebruikt? Of heeft je oma misschien nog kopjes en schoteltjes over? Niet weggooien! Je kunt namelijk verschillende designs in een kast plaatsen en vullen met verschillende plantjes. Ziet dat er niet superleuk uit?

 

VAAS
Wil je liever wat kleur in je interieur? Zorg dan dat je een grote voorraadvaas hebt en vul deze met water. Koop enkele takken met mooie gekleurde bloemen en plaats deze in de vaas. Houd jij meer van een grote bos bloemen? Geen probeem! Ook deze past mooi in een voorraadvaas.

 

Is jouw tuin ook al zomerproof?

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 juli 2015

Reageren

bericht delen
Social media stagiaire Sharona is een fashionista pur sang en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan: van mode die ze on the streets spot... Lees meer » Meer over Sharona
bekijk ook
#trending