Fashion news

#alleaandachtvoor kinderbroekenweek

Psst, de kinderbroekenweek is begonnen! Dat betekent dat je nu twee geselecteerde kids jeans samen voor 25,- shopt. In onze collectie zitten weer heel veel verschillende exemplaren. Van biker jeans tot sweat jeans en van jeans met bloemenborduursels tot flared denims. Speciaal voor jou zetten we deze jeanstrends voor de kids op een rijtje!

Biker jeans

Biker jeans zijn dé denim-trend van dit seizoen. We zien deze trend terug bij zowel de jongens als de meisjes. Allebei kunnen ze met biker jeans eenvoudig een stoere look creëren. De biker jeans herken je aan de kniepatches met doorgestikte details. Deze jeans zie je vooral in het lichtgrijs en donkergrijs terug en kun je eenvoudig combineren met een gave top of stoere trui.

Borduursels

Bij de meiden zie je veel bloemenborduursels terug op de kleding dit najaar. Ook op de jeans! Deze borduursels geven de look van jouw kleine fashionista meteen een girly twist. Gave top erop en klaar is kees.

Sweat jeans

Ze zien eruit als normale jeans, maar dat zijn ze niet! De sweat jeans zijn het geweldige alternatief voor jongens die graag lekker willen ravotten en daarbij geen last willen hebben van een spijkerbroek die niet genoeg meegeeft. Deze broeken zijn heerlijk zacht en er is keus uit donkere en lichtere wassingen.

Flared denim

Bye bye skinny jeans en hello flared jeans! Steeds vaker spotten we deze broeken met wijd uitlopende pijpen en ook de meiden kunnen nu stralen in deze easy to match klassieker. Combineren van een flared denim doe je met een strakke top. Omdat de pijpen al wijd zijn, breng je de balans zo weer mooi terug. Daaronder draag je een paar toffe sneakers.

Destroyed denim

Destroyed broeken blijven terugkomen voor zowel de meiden als jongens! Dit seizoen zien we niet veel broeken met heftige scheuren, maar juist veel meer subtielere varianten. Zo zijn er veel jeans die enkel een scheurtje op de knieën hebben. Perfect voor naar school!

Welke denim-trends ga jij voor jouw kids scoren? Je shopt de geselecteerde jeans nu hier en je scoort twee jeans voor samen 25,- en eentje voor 15,-.

Toon reacties ()
| Geschreven op 11 oktober 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending