lace top met sterren
Editors' choice

Editors’ choice: lace top met sterren

Eén van de meest populaire trends van dit voorjaar? Dat zijn sterren. Ook editor Femke loopt weg met deze trend en kiest voor onze elegante top met sterren van kant. Ook vertelt ze hoe je zelf deze ripped jeans kunt maken.

Top met sterren

lace top met sterren
Dit voorjaar it’s all about stars. En nee: dan heb ik het niet alleen over de beroemdheden die zichzelf verschuilen in de Hollywood hills, maar juist over grafische sterren. Van jurkjes tot tuinbroeken: we zien sterren dit voorjaar werkelijk overal terug. Ook in de nieuwe collectie van Shoeby. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lace top met sterren? Toen ik deze top aan een hanger zag prijken was ik niet meteen overtuigd, maar boy was I wrong. Eenmaal aangetrokken was ik meteen verliefd op deze bijzondere top. Die kleur! Het kant! En -jawel- die knipoog naar de sterrentrend! Het kraagje met studs maakt deze top wat mij betreft helemaal af.

Wat deze top met sterren zo tof maakt is dat je ‘m precies zo kunt stylen als jij het wilt. De Lace top is in combinatie met een mooie, high-waisted rok of pantalon niet alleen geschikt voor een chic diner, maar je kunt deze top ook casual stylen. Zelf draag ik de Lace top dan ook op een ripped jeans. Het geeft de kanten top met sterren echt een eigenwijze knipoog. Met de Braid Sandalette pump geef je je look die elegante, vrouwelijke touch, en geef je je figuur een boost. Wat -eerlijk is eerlijk- ook al snel nodig is wanneer je kiest voor een baggy ripped jeans.

Je shopt deze toffe outfit bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in de webshop. Enne: wil je nooit meer een item missen? Registreer je dan voor het Shoeby Style programma, ontdek en laat je (vooral!) verrassen…

P.s. Scroll naar beneden om te lezen hoe je zelf deze ripped jeans kunt maken.

 

DIY RIPPED JEANS
Wist je dat het heel makkelijk is om deze ripped jeans te maken? Kies voor de Eline Coria Mid Waist Skinny Jeans of de Senna Sky Jeans en zorg ervoor dat de jeans een loose fit heeft. Dit kan bijvoorbeeld ook door te kiezen voor een maatje groter. Draai de broek binnenste buiten, bedenk welke gedeeltes je wilt bewerken en teken dit uit in vierkantjes met een potlood. Knip in het eerste aangegeven gedeelte repen van ongeveer een cm uit elkaar. Trek daarna met een pincet alle blauwe verticale vezels tussen de geknipte repen zodat je alleen de witte horizontale vezels overhoudt. Doe dit voor alle vierkanten die je getekend hebt. Was de broek daarna zoals je gewend bent, alle blauwe vezels die je gemist hebt zullen dan ook verdwijnen, en je damaged fit is done.

(Bron: Styletoday.nl)

Toon reacties ()
| Geschreven op 7 mei 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending