fred van leer shoeby feestcollectie
Meanwhile @ Shoeby

#10 lanceringslunch Fred van Leer x Shoeby kerstcollectie

Afgelopen dinsdag was het zover: de Fred van Leer x Shoeby kerstcollectie werd gelanceerd. Op dinsdag 7 november vond er al een exclusieve lancering plaats in Brasserie Van Dam. Personal shopper Kiki was erbij om hier exclusief verslag van te doen.

Na twee succesvolle collecties mocht een feestcollectie natuurlijk niet uitblijven. Op dinsdag 7 november organiseerde we een exclusieve lunch om de lancering te vieren. De gastenlijst loog er niet om: Leontien Borsato, Quinty Trustfull, Monica Geuze, Anna Nooshin, Nikkie de Jager, Kim-Lian Van Der Meij, Kim Feenstra, Nicolette Van Dam, Glennis Grace, Inge de Bruijn, May-Britt Mobach en nog véél meer bevriende BN’ers waren aanwezig om de nieuwe collectie te bewonderen. Voor deze speciale feestcollectie heeft Fred gekozen voor lekker veel glitters en luipaardprint en aanwezigen waren dan ook ontzettend enthousiast over de collectie.

“Wat ik heel leuk vindt, is dat het heel feestelijk is maar je het ook alledaags kunt dragen met bijvoorbeeld een sneaker eronder”, aldus Amayzine editor-in-chief May-Britt Mobach. Ook Leontien Borsato beaamt dit: “Het is een feestcollectie, maar wel heel draagbaar. Je zou het zelfs overdag aan kunnen trekken” “Ik vind het gaaf, maar ik had niet anders verwacht van Fred van Leer en Shoeby samen”, besluit styliste Chantal Bles.

Er waren dan ook veel uiteenlopende favorieten. “Ik vond het pak met de flared pants wel heel mooi”, aldus Anna Nooshin. Chantal Bles kan zelf naar eigen zeggen niet kiezen tussen de pantalon en de flared pants: “Maar dat is goed, misschien neem ik ze dan wel allebei.” Eén ding is zeker: de soft glitter die is verwerkt in sommige items viel bij iedereen in de smaak. “Als er maar glitter, ik houd van glitter”, gaf YouTube-ster Nikkie de Jager toe.

Bekijk hierboven het volledige verslag en laat vooral weten wat jouw favoriete item is uit de nieuwe Fred van Leer x Shoeby collectie.

Toon reacties ()
| Geschreven op 27 augustus 2017

Reageren

bericht delen
  • 22
    Shares
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending