Lifestyle

4 handige make-up tips voor vrouwen met korte wimpers

Ben je helaas niet gezegend met lange, volle wimpers? Niet getreurd, want wij hebben dé make-up tips voor vrouwen met korte wimpers!

GEEN WATERPROOF MASCARA

Hoewel waterproof mascara je soms echt immense volume kan geven is het toch niet zo handig om te gebruiken als je graag wat langere wimpers wilt. Het is namelijk een stuk dikker en stugger dan een normale mascara. Dit is niet heel goed voor je mooie lashes. Laat je waterproof mascara dus maar even links liggen.

OLIE, OLIE EN NOG MEER OLIE

Een van de beste make-up tips voor vrouwen met korte wimpers is om elke avond en ochtend olie op je wimpers te smeren. Doe dit door middel van een wimperborstel, smeer daar wat amandelolie op en borstel dit door je wimpers. Zo krijgen je wimpers een hele goede voeding waardoor ze ook voller en langer zullen worden. Vergeet niet om dit dus elke ochtend en avond te doen!

KRUL DE WIMPERS

Misschien een inkoppertje, maar lang niet iedereen gebruikt het: de wimperkruller. Geeft je instant volume en laat je wimpers dus ook veel langer en voller lijken. Kies je favoriete mascara uit en breng die vervolgens aan. Volume for days!

BE CAREFUL

Als je je wimpers wilt laten groeien is het ook héél erg belangrijk om vooral voorzichtig met ze om te gaan. Dus als je bijvoorbeeld ’s avonds je make-up er aan het af halen bent doe dit ook zorgvuldig. Het liefst gebruik je een remover op oliebasis, dit is namelijk ook supergoed voor je wimpers. Laat je watje even op je ogen zitten en reinig het daarna verder. Ga dus vooral niet te veel en te hard wrijven, hierdoor beschadig je namelijk je lashes.

Wat is jouw favoriete make-up tip voor korte wimpers?

Toon reacties ()
| Geschreven op 8 juli 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending