meer sporten
Blog

Meer sporten? Deze fashionable items zijn de perfecte motivatie.

Was één van jouw goede voornemens aan het begin van het jaar ‘meer sporten’? Met deze fashionable items -geselecteerd door personal shopper Kiki- ga je fluitend naar de sportschool.

Iedereen heeft elk jaar wel een ding wat ze zouden willen veranderen. Of het nu gaat over je carrière of je gezondheid. Eén van de meest populaire voornemens? Meer sporten! En dat is natuurlijk alleen maar heel erg goed, want bewegen is enorm belangrijk. Zo gaf Fajah Lourens nog niet zo heel lang geleden een bootcamp op het service center om te trainen voor die echte killerbody. Mocht je een motivatiedipje hebben sla dan zeker het Killerbody boek open om inspiratie te krijgen van Fajah.

Wat mij betreft krijgen die sportieve voornemens echter een échte kick-start wanneer je kiest voor een sporty outfit. Een goede outfit maakt sporten namelijk nóg leuker. Om je op weg te helpen, heeft de Black collectie van Eksept de leukste sportieve items. De point sweater en tregging met tekstuele print in de elastieken band is een set waar je gewoon zin krijgt om te bewegen.De Point Tregging is echt een fijn item voor de koude winterdagen. De tregging is van vrij dik materiaal en zit heerlijk door de elastieken band. Deze tregging kun je combineren met een t-shirt. Maak je outfit af door hier overheen de bijpassende Point Sweater dragen.

De Follow Top is een sportief t-shirt met tekstuele opdruk. Dit t-shirt zit heerlijk en is niet alleen leuk om op een doordeweekse dag te dragen, maar is ook fijn om in te sporten. Ook de Point Sweater mag niet in je garderobe ontbreken. Deze heerlijke sweater is zacht en heeft onderin een elastieken band. Onderaan op de elastieken band zit een tekstuele print wat de tregging een sportieve look geeft. Om de outfit compleet te maken heb ik gekozen voor de Neo Sneaker. Deze sneaker is gemaakt van scuba en zitten daarom heerlijk om de voet.

Je shopt alle sportieve items hieronder:

Toon reacties ()
| Geschreven op 13 januari 2017

Reageren

bericht delen
Kiki Auteur:
Kiki
Van zakelijke powervrouw tot modieuze festivalganger: Voor Kiki is mode een manier om te uiten wie ze wil zijn. Ze haalt haar inspiratie vooral... Lees meer » Meer over Kiki
bekijk ook
#trending