vacatures shoeby modevacature
Fashion news

Start 2018 goed met een nieuwe baan bij Shoeby!

Een nieuw jaar, goede voornemens en tijd voor nieuwe uitdagingen. De feestdagen zijn weer achter de rug. Tijd om met een frisse blik vooruit te kijken en 2018 vol energie te starten. Wie weet kun jij jouw ambities dit jaar wel bij Shoeby waarmaken!

Als ambitieuze, innovatieve en servicegerichte organisatie zijn wij altijd bezig om ieder jaar onze fans een nóg betere winkelervaring en service te bieden. Binnen Shoeby bruist het dan ook van de nieuwe ideeën en (groei)plannen voor 2018 waarin jij een grote rol kunt spelen! Wij kijken uit naar alle uitdagingen van aankomend jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe Shoeby talenten die samen met ons aan dit succes willen bouwen.

Zo is onze afdeling inkoop druk bezig met de nieuwste collecties, gaan wij vele nieuwe winkels openen waarvoor wij nieuw verkooptalent en shopmanagers zoeken, zetten wij verder in op internationale groei en online platformen en krijgen diverse van onze winkels make-overs om een nog sterkere klantbeleving neer te zetten! Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar en kijken er naar uit om met jóu dit jaar weer tot een succes te maken. Check snel onze vacatures in the spotlight:

Category Manager Men
Binnen deze rol ben jij eindverantwoordelijk voor het hele inkoop en design heren team. Met jouw hands-on instelling, communicatieve vaardigheden, een goede algehele overview en sterk coachend vermogen leid je jouw team in de juiste banen, terwijl je zelf ook actief meewerkt binnen het inkoopproces om het juiste resultaat te behalen. Maak jouw ambities waar in deze veelzijdige en uitdagende inkoop gestuurde functie binnen een zeer ambitieuze organisatie!

Quality Controller Dames
Bij Shoeby staat ontwikkeling, vernieuwing en de beste kwaliteit altijd voorop. In deze uitdagende mode technische functie zorg je er met jouw ervaring voor dat er voor onze collecties de juiste pasvormen aanwezig zijn en deze naast de gestelde kwaliteitseisen bewaakt worden. De ideale uitdaging voor jou als ervaren Quality Controller met oog voor detail en relevante ervaring binnen een damespakket.

Stagiaires Styling, Marketing of E-commerce
Shoeby investeert in young potentials en biedt kansen voor stagiaires binnen verschillende afdelingen op ons Service Center in Rosmalen. Of jij nu studeert op MBO, HBO of WO niveau, per seizoen bieden wij volop stagemogelijkheden en wie weet start je vervolgens na jouw afgeronde studie zelfs binnen een vaste baan bij Shoeby. Voor deze stageperiode bieden wij nog uitdagende fashion stages binnen de afdeling Styling, Marketing en E-commerce. Pak nu je kans en wie weet start jij nog deze maand met een stage bij Shoeby!

Visual Merchandiser flagship store Den Haag
Voor onze flagship store in Den Haag Centrum zoeken wij een creatieve Visual Merchandiser met ervaring in etaleren en styling. Heb jij een aantal jaar ervaring in het vak,  ga jij voor een prachtig én commercieel winkelbeeld en word jij warm van winkelverbouwingen? Dan hebben wij de perfecte vervolgstap in jouw Visual Merchandise carrière! Deze functie is zowel fulltime als parttime te vervullen.

Shopmanager functies in heel Nederland
Gaat jouw hart sneller kloppen van een eigen Shoeby winkel en heb jij de winnaarsmentaliteit en drive om jouw winkel aan de top te brengen? Wij zijn op zoek naar een vakkundige en energieke Shopmanager met een groot hart voor fashion en hospitality! Ook in 2018 blijft Shoeby maar groeien! Zo gaan we nieuwe winkels openen in o.a. Roosendaal, Houten, Maassluis en Katwijk! Maar ook voor onze bestaande filialen zijn we op zoek naar shopmanager talent. Wat denk je van een uitdaging in Grave, Oss, Baarn, Breda, Losser, Ulft, Gennep of Maarssen?

Ben jij enthousiast over Shoeby maar staat de juiste uitdaging er niet bij? Check dan www.werkenbijshoeby.nl voor alle vacatures op ons Service Center of een uitdaging binnen een van onze meer dan 220 winkels!

Wij wensen jou een fantastisch, fashionable en succesvol 2018 en wie weet vieren wij de volgende kerstborrel samen bij Shoeby!

Toon reacties ()
| Geschreven op 5 januari 2018

Reageren

bericht delen
  • 5
    Shares
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending