modevacature shoeby vacature modevacatures
Fashion news

De leukste modevacatures on the road

Is het jouw droom om in de modewereld te werken én veel te reizen? Met deze fashionable jobs bij Shoeby ben jij altijd on the go. And we’re hiring! Bekijk hier onze modevacatures…

Met meer dan 220 winkels in Nederland en internationale wholesale verkooppunten van Duitsland, België tot aan Oostenrijk is Shoeby altijd dichtbij. We zijn ambitieus, (inter)nationaal vindbaar, herkenbaar en altijd on the road naar succes! We zijn altijd letterlijk én figuurlijk onderweg om ervoor te zorgen dat jij een gave en steeds vernieuwende collectie kunt vinden in jouw favoriete Shoeby store of in jouw online winkelmandje.

Jobs on the road

Bij een reizende functie is zelfstandigheid erg belangrijk maar heb je ook veel vrijheid, afwisseling in je functie en krijg je te maken met veel verschillende teams. Past dit ook bij jou? Check nu onze reizende functies binnen Shoeby en wie weet zien wij jou ook terug on the road naar Shoeby!

Buyer

Onze Buyers bij Shoeby vliegen de hele wereld over om voor jou de mooiste stoffen en collecties te selecteren. Van het samenstellen van de collectie samen met de Stylisten tot het onderhandelen met leveranciers en het inkopen van de beste items: dát kun je aan onze Buyers overlaten. Per seizoen zijn zij op reis om zich te laten inspireren door andere culturen en trends en om de beste items te shoppen.

P.s. Wist je dat we momenteel op zoek zijn naar een zeer ervaren Category Manager Men? Pak jouw kans en ga aan de slag als Category Manager voor ons heren inkoopteam.

Visual Merchandiser

De look en feel van Shoeby zijn bepalend voor een top winkelbeleving! Onze creatieve Instore Visual Merchandisers zijn verantwoordelijk voor het winkelbeeld van hun vijf winkels. Van figuren aankleden, tot het inhangen van de collectie, thema’s presenteren en etalages inrichten; zij pakken iedere uitdaging aan! Instore Visual Merchandisers worden gecoacht door de Regionaal Visual Merchandiser die verantwoordelijk is voor een heel rayon.

Ben jij die creatieveling met hands-on mentaliteit? Solliciteer dan op één van onze Instore Visual Merchandise functies.

Roulerend Shopmanager:

In deze functie ligt er altijd een nieuwe uitdaging in het verschiet! Als Roulerend Shopmanager krijg je de kans om regelmatig in verschillende winkels te staan, diverse teams te coachen en om zo de winkel weer op de rit te krijgen. Kortom een ideale baan voor diegenen die fashion, beauty en hospitality als de ideale match zien en graag on the road zijn!

Pak jouw kans als Roulerend Shopmanager Noord-Brabant.

Ben jij inmiddels heel enthousiast over Shoeby, maar heb jij andere ambities? Kijk op
www.werkenbijshoeby.nl voor al jouw carrièremogelijkheden.

Toon reacties ()
| Geschreven op 6 november 2017

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending