musthave zwemshorts
Fashion news

Musthave zwemshorts voor de heren!

Nu de zomer steeds dichterbij komt is het tijd om de garderobe van de mannen daar ook klaar voor te maken! En daar horen natuurlijk ook zwemshorts bij! Wij hebben daarom een aantal fashionable exemplaren in de collectie die we even voor je op een rij hebben gezet. Deze musthave zwemshorts zijn onmisbaar in je garderobe.

Musthave zwemshorts

Zwembroeken zijn een absolute musthave tijdens de zomer én mogen daarom niet ontbreken in de garderobe van de mannen. Extra leuk natuurlijk wanneer deze zwemshorts ook nog eens helemaal on-trend zijn. Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben nu een aantal exemplaren in de collectie waar ongetwijfeld iedere man enorm happy van gaat worden.

De zwemshorts van Shoeby zijn té mooi om eigenlijk alleen in te zwemmen en zijn daarom ook draagbaar tijdens een warme zomerdag als fashionable short. Mocht je besluiten om dan alsnog te gaan zwemmen, hoef je je in ieder geval niet meer om te kleden. Winning! 

De shorts hebben een aansnoerkoord waarmee je ze kunt aantrekken én ze dus iedere man als gegoten zitten. De shorts hebben de leukste printjes waarmee je jouw garderobe meteen een trendy upgrade geeft. Of ga voor een exemplaar met een clean design om je look casual te houden. Alle ogen zullen op jouw gericht zijn met deze zwemshorts. Draag er een T-shirt op en sneakers of slippers onder en je look is helemaal af.

Nog meer fashion tips nodig voor het komende seizoen? Een polo is namelijk deze zomer ook een absoluut musthave item voor de mannen. Je leest hier alles over dit artikel én krijgt nuttige fashion tips over hoe je dit item op een stijlvolle manier kunt combineren.

Moeite met het afstylen van jouw favoriete item? No worries, kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal shoppers.

Shop de zwemshorts in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 19 april 2018

Reageren

bericht delen
  • 4
    Shares
Yvonne Auteur:
Yvonne
Als er één ding is waar Yvonne veel inspiratie uit haalt, dan is het wel wandelen door de stad om hier nieuwe trends te... Lees meer » Meer over Yvonne
bekijk ook
#trending