What to wear

Najaarsmusthave: trendy sjaal

Heb jij bij het dragen van een winterjas vaak last van een koude nek? Of wil je je outfit gewoon op een eenvoudige manier opleuken? Een sjaal is de perfecte accessoire om je outfit mee af te stylen en daarom dus ook een échte musthave dit najaar. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de trendy sjaal.

Eksluba Tube Sjaal

Comfortabel, trendy en heerlijk warm. Dat is onze Eksluba Tube Sjaal. Deze ronde sjaal met franjes is er in de kleuren zwart, groen en blauw. Hij maakt jouw look helemaal af en zorgt er ook nog eens voor dat je dit najaar geen kou hoeft te lijden. Win-win dus!

Een ronde sjaal wordt ook wel een infinity scarf genoemd en is als onze liefde voor sjaals: hij eindigt nooit. Het fijne aan een ronde sjaal is dat je geen gedoe hebt met het knopen van de sjaal of ervoor hoeft te zorgen dat hij goed op zijn plek blijft zitten. Wel kan je er nog voor kiezen of je hem graag nonchalant wil laten hangen of dat je hem lekker dicht rond je nek wil hebben en hem dus één keer omslaat.

Het combineren van een sjaal kan op talloos veel manieren en is afhankelijk van wat voor look je graag wil creëren. Wil je bijvoorbeeld voor een echte winterse look gaan? Dan kun je ervoor kiezen om er een groot gebreid vest bij te dragen. Daaronder draag je een leuke top en bij voorkeur een skinny jeans, om zo de balans terug te brengen. Ook kun je een basic T-shirt heel gemakkelijk een fashionable twist geven door er een sjaal bij te dragen.

De Eksluba Tube Sjaal in zwart, groen en blauw shop je bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 23 oktober 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending