What to wear

Najaarstrends voor de boys

De jongens gaan er weer superstoer bij lopen dit seizen! We zien grote tijgerkoppen, prints van landschappen, camouflage en veel donkere kleuren in de collectie. Wij zetten de najaarstrends voor de boys voor je op een rij!

Tibetan tiger

De boys gaan op avontuur met de eerste stoere trend! Donkere shirts of sweaters met illustratieve tijgerprints zijn het namelijk helemaal dit seizoen. Ook een grote tijgerkop mag niet ontbreken als eyecatcher op de shirts van de jongens. Hoe je de Tibetan tiger look helemaal compleet maakt? Dat doe je met een fijne muts, grijze jeans en stevige schoenen bijvoorbeeld. Een ding is in ieder geval zeker: de boys wanen zich op safari met deze coole trend.

Global nature

Niet alleen de tijgerkoppen doen het goed dit najaar, ook toffe landschappen mogen op de kleding van de boys gezien worden! Global nature is de naam van deze trend en de inspiratie hiervoor is de Nomadic Traveling Style. Met toffe fotoprints van gebergtes op shirts en sweaters wanen de jongens zich on top of the Mount Everest. Combineren van deze trend doe je bijvoorbeeld met een toffe pet en fijne sneakers.

Urban escape

Urban escape is dé trend voor de ruige boys met een beetje attitude. Deze trend is een mengelmoes van een aantal andere trends met veel donkere kleuren. Denk aan legergroene shirts met geruite overhemden. Sweaters met all over camouflage prints en stoere bomber jacks die elke outfit een coole vibe geven. Style deze trend met een destroyed jeans en stoere sneakers en de jongens zijn klaar om te shinen!

Gaat jouw boy de tibetan tiger, global nature of urban escape trend rocken? Met de nieuwe collectie zal hij er sowieso helemaal on trend bij lopen!

Shop deze trends nu bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel, met behulp van de app of in de webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 3 september 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending