opening shoeby winkel
Backstage

Kom langs bij de nieuwe Shoeby-winkel in Bergen!

Vrijdag 16 maart openen wij de nieuwe Shoeby-winkel in Bergen. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun mode hart helemaal ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. In dit modeparadijs shop jij de nieuwste trends!

PARTY TIME

Met trots presenteren wij de nieuwe Shoeby-winkel met een uniek interieur en concept. De opening van de winkel vieren we graag samen met jou. Van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart ontvang je namelijk 20% korting* op de hele collectie!

De eerste 25 klanten ontvangen vrijdag maar liefst 50% korting* op hun aankopen!

KIDS PARTY

Ook de kids kunnen zich vermaken in de winkel. Poseer voor de fotospiegel, druk op de knop en de foto komt direct uit de fotospiegel rollen! Kom gezellig langs en vier het feest met ons mee.

HAPPY NEW YOU

In de nieuwe winkel staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies én om je te helpen bij het aanmeten van een on-trend voorjaarslook. Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: met onze nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar. Bekijk hier de nieuwe collectie voor een proefje.

WAAR

Je kunt de nieuwe winkel vinden aan de Jan Oldenburglaan 13 in Bergen.

WANNEER

De winkel is open vanaf vrijdag 16 maart.

Openingstijden openingsweekend:
Vrijdag 16 maart 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag 17 maart 09.30 – 17.00 uur
Zondag 18 maart 13.00 – 17.00 uur

* De korting is geldig van 16 t/m 18 maart 2018 op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Bergen.

Toon reacties ()
| Geschreven op 16 maart 2018

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending