Shoeby Houten
Backstage

Kom langs bij de nieuwe Shoeby-winkel in Houten!

Donderdag 29 maart openen wij de nieuwe Shoeby-winkel in Houten. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun mode hart helemaal ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. In dit modeparadijs shop jij de nieuwste trends!

PARTY TIME

Met trots presenteren wij de nieuwe Shoeby-winkel met een uniek interieur en concept. De opening van de winkel vieren we graag samen met jou. Van donderdag 29 t/m zaterdag 31 maart ontvang je namelijk 20% korting* op de hele collectie! Donderdag zijn we extra lang tot 21.00 uur geopend.

De eerste 25 klanten ontvangen donderdag maar liefst 50% korting* op hun aankopen!

KIDS PARTY

Ook de kids kunnen zich vermaken in de winkel. Poseer voor de fotospiegel, druk op de knop en de foto komt direct uit de fotospiegel rollen! Kom gezellig langs en vier het feest met ons mee.

HAPPY NEW YOU

In de nieuwe winkel staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies én om je te helpen bij het aanmeten van een on-trend voorjaarslook. Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: met onze nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar. Bekijk hier de nieuwe collectie voor een proefje.

WAAR

Je kunt de nieuwe winkel vinden in winkelcentrum Het Rond in Houten.

WANNEER

De winkel is open vanaf donderdag 29 maart.

Openingstijden openingsweekend:
Donderdag 29 maart 09.30 – 21.00 uur (extra koopavond)
Vrijdag 30 maart        09.30 – 17.00 uur
Zaterdag 31 maart     09.30 – 17.00 uur

* De korting is geldig van 29 t/m 31 maart 2018 op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Houten.

Toon reacties ()
| Geschreven op 23 maart 2018

Reageren

bericht delen
  • 204
    Shares
Doortje Auteur:
Doortje
Een mix van een Scandinavische kledingstijl met sporty invloeden en rocky items, dat is Doortje. Ze haalt haar mode inspiratie niet alleen uit modeblogs,... Lees meer » Meer over Doortje
bekijk ook
#trending