Shoeby Roosendaal
Backstage

Kom langs bij de nieuwe Shoeby-winkel in Roosendaal!

Woensdag 28 maart openen wij de nieuwe Shoeby-winkel in Roosendaal. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun mode hart helemaal ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils. In dit modeparadijs shop jij de nieuwste trends!

PARTY TIME

Met trots presenteren wij de nieuwe Shoeby-winkel met een uniek interieur en concept. De opening van de winkel vieren we graag samen met jou. Van woensdag 28 t/m zaterdag 31 maart ontvang je namelijk 20% korting* op de hele collectie!

De eerste 25 klanten ontvangen woensdag maar liefst 50% korting* op hun aankopen!

KIDS PARTY

Ook de kids kunnen zich vermaken in de winkel. Poseer voor de fotospiegel, druk op de knop en de foto komt direct uit de fotospiegel rollen! Kom gezellig langs en vier het feest met ons mee.

HAPPY NEW YOU

In de nieuwe winkel staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies én om je te helpen bij het aanmeten van een on-trend voorjaarslook. Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: met onze nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar. Bekijk hier de nieuwe collectie voor een proefje.

Laat je daarnaast woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur adviseren door de haarstyliste van Cosmo Hairstyling, voor de perfecte look bij je outfit.

WAAR

Je kunt de nieuwe winkel vinden in winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal.

WANNEER

De winkel is open vanaf woensdag 28 maart.

Openingstijden openingsweekend:

Woensdag 28 maart 09.30 – 17.30 uur
Donderdag 29 maart 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag 30 maart 09.30 – 19.00 uur
Zaterdag 31 maart 09.30 – 17.00 uur

* De korting is geldig van 28 t/m 31 maart 2018 op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Roosendaal.

Toon reacties ()
| Geschreven op 15 maart 2018

Reageren

bericht delen
  • 380
    Shares
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending