Fashion news

De leukste party outfits voor kleine jongens

Weet jij al in welke outfit jij jouw kleine man gaat steken tijdens de feestdagen? Wij zetten de 3 leukste party outfits voor kleine jongens voor jou op een rij. Bereid ze in ieder geval maar vast voor op héél veel knuffels en kussen van oma’s en tantes. In de party outfits uit onze nieuwe collectie zien ze er namelijk uit om op te vreten! Voor welke outfit ga jij?

Little star

Tijdens de feestdagen is het bijna altijd sweater weather, dus een leuke party sweater voor de boys kan zeker niet ontbreken. De Stars Sweater van Mitch is een mooie donkerblauwe sweater met een opdruk van feestelijke zilveren sterren en een grote rode ‘M’. Lekker warm, maar toch ook fancy genoeg voor het kerstdiner. Voor een échte party outfit dragen de boys een overhemd onder de trui en combineren ze dit met een fijne jeans!

Coolbert

Een colbert verandert voor de boys in een ‘coolbert’ door hem te dragen met jeans. De Sweat Colbert van Mitch zit daarnaast ook heel comfortabel, doordat hij een hoog aandeel aan stretch heeft. Zo is hij superstoer en toch netjes tegelijk. Mooi overhemd eronder of een gaaf T-shirt en jouw kleine man is ready to party!

Strik erom

Geef de look van jouw kleine man een fancy upgrade met een mooie strik. De Xmas Bowtie van Mitch heeft niet alleen een super elegante uitstraling, maar is ook nog eens heel easy-to-match. Combineer hem bijvoorbeeld met een mooi overhemd, zoals het Poplin Overhemd. Dit overhemd heeft een all-over print met kleine sterretjes en als ondertoon een ruitje. Daaronder dragen de boys een fijne jeans en de stoere, maar toch elegante party outfit is compleet!

Je shopt de leukste party outfits voor kleine jongens bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder in onze webshop.

Toon reacties ()
| Geschreven op 21 december 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending