editors choice pyjama trend
Editors' choice

Editors’ choice: gestreepte (pyjama!) blouse

De wrap blouse gaat nooit out of style, maar heeft dit voorjaar een nieuw jasje gekregen dankzij de invloeden van de pyjama trend. Editor Femke vertelt meer over haar favoriete item.

Pyjama trend


Misschien heb je het meegekregen, misschien niet maar: pyjama’s mogen dit voorjaar ook buiten de slaapkamer gezien worden. Menig fashion blogger is al gespot in een volledige pyjama look als tenue. En eerlijk: ik kan het ze niet kwalijk nemen. Wie wil er nou geen goed excuus hebben om een pyjama de gehele dag te blijven dragen? Toch moet ik toegeven dat ik een volledige pyjama look iets too much vindt. In deze Wrap blouse vond ik de ultieme oplossing: dankzij het gestreepte patroon geeft deze blouse een fashionable knipoog naar de pyjama trend, maar houd je je look wel chic.


Ik besloot de Wrap blouse een flirty touch te geven door deze op een kanten top te dragen. Zie je hoe het kant net bij de hals boven de blouse uitsteekt? Zo leuk! Mijn outfit maakte ik verder af met een bijpassende kanten choker, een denim jeans en -natuurlijk- een paar sandalen met studs. Yep, ook ik ben verliefd op onze Latte sandalen.


Het is natuurlijk ook mogelijk om de Wrap blouse nog chiquer te stijlen. Draag de blouse hiervoor bijvoorbeeld op een mooie kokerrok of denk bijvoorbeeld aan een leather look broek. Of geef de blouse juist een stoere touch door ze te dragen met je favoriete jeans en een paar stoere biker boots. Net wat jouw fashionable mood is!

Je shopt de Wrap blouse -en alle bijpassende items- bij jouw favoriete Shoeby-winkel, met de Shoeby app of hieronder. Pssst! Wil jij profiteren van speciale voordelen, persoonlijk stijladvies ontvangen, uitgenodigd worden voor exclusieve events en nog veel meer? Registreer je dan voor het Shoeby Style programma, ontdek en laat je (vooral!) verrassen…

Toon reacties ()
| Geschreven op 26 maart 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending