Fashion news

Shoeby Shopping Night

Shoeby Shopping Night
Je bent van harte welkom op onze exclusieve Shoeby Shopping Night op dinsdag 10 oktober van 18.00 tot 22.00 uur! Onder het genot van een hapje & drankje neus je op je gemak door onze nieuwe collectie. Neem gezellig je vriend(inn)en mee! Onze personal shoppers staan klaar voor het beste stijladvies en meten je van top tot teen een nieuwe garderobe aan. Deze items shop je alleen op deze avond met maar liefst 20% korting*. Op shoeby.nl profiteer je tot 24.00 uur van de korting.

Stijladvies

Deze avond staan de personal shoppers van Shoeby voor je klaar om je persoonlijk stijladvies te geven. Ook zijn zij op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen ze jou hier alles over vertellen! Wil je graag wat hulp met het vinden van een geschikte najaarsoutfit? Twijfel niet en vraag de personal shoppers om advies!

Bubbles & bites

Kom shoppen en klets bij met je vriendinnen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Speciaal voor jou

Ontdek de laatste trends, de hipste modekleuren en de nieuwste collectie van Shoeby. Speciaal voor jou hebben we musthaves items geselecteerd, die je alleen tijdens de Shoeby Shopping Night extra voordelig shopt! Ook ontvang je op vertoon van de app een gratis nagellak bij besteding vanaf 49.95 én een gratis wellness voucher.

Heb je toch geen tijd om naar de winkel te komen dinsdagavond? Via onze webshop óf Shoeby app kun je van 18.00 tot 24.00 uur óók gebruik maken van deze speciale actie. Zo kun je toch profiteren van 20% korting op de gehele collectie*.

Kortom, deze avond wil je zeker niet missen! Let op, sommige Shoeby winkels hebben aangepaste openingstijden

* De korting geldt op de originele prijs van de artikelen en alleen tijdens de Shoeby Shopping Night. Geldig op vertoon of bij aanvraag van de Shoeby Card of app. Voor winkels die niet deelnemen aan deze Shoeby Shopping Night of winkels met aangepaste openingstijden kijk op shoeby.nl.

Toon reacties ()
| Geschreven op 9 oktober 2017

Reageren

bericht delen
Auteur:
bekijk ook
#trending