Blog

Lanceringslunch Shoeby X Nicolette Mini & Me

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover: de Shoeby X Nicolette Mini & Me werd gelanceerd. Op dinsdag 27 november vond er een exclusieve lancering plaats in het prachtige hotel Droog in Amsterdam.

Na een succesvolle Back to school collectie met Nicolette van Dam, mocht een party collectie voor moeders én dochters natuurlijk niet uitblijven. Op dinsdag 27 november organiseerden we een exclusieve Christmas lunch om de lancering geheel in stijl te vieren. Bas Smit, Fred van Leer, Kirsten Schilder, Edsilia Rombley, Chantal Bles én nog veel meer bevriende BN’ers waren aanwezig om de nieuwste Shoeby X Nicolette te bewonderen. Voor deze speciale party collectie voor Mini & Me heeft Nicolette gekozen voor feestelijke items met shiny details. Iedereen was laaiend enthousiast, dat kan natuurlijk niet anders met zo’n te gekke collectie voor fashionmommy’s en hun meisjes! Want hoe leuk is het om Kerst te vieren met je mini-me in een matchy-matchy outfit?!

De Christmas lunch werd geopend door Nicolette van Dam en Mieke van Deursen, oprichtster van Shoeby. Samen hebben zij verteld hoe de collectie tot stand is gekomen. Eerder dit jaar was de Back to school collectie een daverend succes, de samenwerking bleek een match made in heaven. “Nicolette heeft een unieke stijl en een neus voor wat kids leuk vinden”, aldus Mieke.


Hierna was het eindelijk zover! Het lang verwachte moment! De genodigden én de kijkers van de livestream op Instagram konden als eerste de collectie zien. Op de welbekende ‘All I want for Christmas is …. YOU!’ werd de show geopend. Er werd meegezongen, meegedanst en meegeklapt. Een fantastische show!

Gold kisses everywhere! Voor de kleine fashionista’s een rok en T-shirt met gouden kusjes en voor de dames een rok en transparante blouse met gouden kusjes.

Glits and glam! Fashionmommy’s en mini-me’s zijn extra sparkling door de reversible pailletten jasje en bronzen rok.

Matchy-matchy met je mini-me! Hoe leuk is het als jullie samen in een Little Black Dress stylish jullie Kerst vieren? En het extra leuke aan het jurkje? Een sparkling pailletten kraagje!


Na een fan-tas-tische modeshow, was het voor de kleine meiden tijd om even bij te komen én om met Nicolette en Mieke op de foto te gaan.

Food time! Tijd voor een heerlijke Christmas lunch! Om helemaal in de Kerst sferen te komen was de locatie volledig gedecoreerd in Kerst thema.


Na een heerlijke lunch was het tijd om te borrelen maar vooral ook om de collectie te bewonderen! Iedereen was dan ook super enthousiast over de collectie van Shoeby X Nicolette. Één ding is zeker: het is een waanzinnige party collectie bomvol feestelijke items en shiny details om december samen met mini-me stylish te vieren. Double the fashion, double the fun!

Je shopt de Shoeby X Mini & Me collectie in jouw favoriete Shoeby-winkel, via de Shoeby app, via onze webshop of hieronder.

Nicolette van Dam heeft in samenwerking met Shoeby een party collectie ontworpen voor dames en kleine meiden. Afgelopen dinsdag was de exclusieve lancering. De lancering stond geheel in teken van Christmas. Lees hieronder snel verder hoe de dag met Nicolette is verlopen!

Toon reacties ()
| Geschreven op 29 november 2018

Reageren

bericht delen
  • 140
    Shares
Fatma Auteur:
Fatma
bekijk ook
#trending