shopmanager shoeby vacature
Backstage

Maak als Shopmanager jouw ambities waar bij Shoeby!

En zijn veel redenen om bij Shoeby te werken, maar wat is er nu leuker dan van je passie je werk maken, iedere dag datgene te doen wat je het allerleukste vindt en anderen te inspireren? Maak jouw ambities waar bij Shoeby!

Onze Shopmanagers komen regelmatig bij elkaar om met elkaar te sparren, elkaar te inspireren en door onze Fashion Academy getraind te worden om nog beter te worden in hun vak. Deze week gaf Shopmanager Lis Wulff uit Shoeby Doorn aan tijdens de shopmanagers meeting zo enthousiast te zijn dat zij graag een blog over haar werk bij ons wilde schrijven. Natuurlijk willen wij Lis hiervoor de ruimte geven. Lis bij deze is dit podium voor jou:

“Mijn naam is Lis Wulff en ik werk nu ongeveer 2 jaar vol passie voor Shoeby in mijn winkel in Doorn. Graag wil ik eens vertellen waarom werken bij Shoeby zo leuk is en kan ik je inspireren om te solliciteren bij dit gave bedrijf. Eerlijk is eerlijk, mijn baan als shopmanager bij Shoeby is pittig! Maar bovenal erg uitdagend, motiverend en hartstikke leuk! Je wordt gestimuleerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Bij Shoeby maak je een enorme groei in je ‘zijn’.

Voordat ik bij Shoeby werkte was ik werkzaam bij een ander bedrijf als shopmanager, maar kreeg daar niet de ruimte om het maximale uit mezelf te halen. Leidinggeven, motiveren en de winkel laten groeien naar de beste resultaten, daar was geen ruimte voor. Dan word je dus niet geprikkeld. Werk moet in mijn ogen leuk, prikkelend en uitdagend zijn. En daar was Shoeby! Bij Shoeby kwamen al mijn uitdagingen samen. De winkel wordt echt jouw verantwoordelijkheid. Al jouw initiatieven en inzet worden gewaardeerd en gestimuleerd. Bovendien volg je trainingen op maat waar jij en je team van groeien.

Je werkt als shopmanager niet achter de schermen, maar samen met het verkoopteam in jouw winkel. Je geeft je collega’s de sturing die ze nodig hebben, bedenkt leuke acties en evenementen, V.I.P.-avonden en kinderfeestjes om zoveel mogelijk nieuwe blije fans en een top omzet te genereren. Jij bent het gezicht van de winkel en zorgt ervoor dat je fans graag bij jou komen winkelen door als personal shopper de klanten te stylen en uiteraard door gastvrij en klantvriendelijk te zijn. Bij mij gaat dat verder dan alleen het aanbieden van een kopje koffie of thee. Laat hierin je creativiteit de vrije loop.

Binnen Shoeby heerst er een informele en collegiale werksfeer. Wij houden van gezelligheid en humor. Je werkt intensief met klanten, maar de samenwerking en relatie met je collega’s is minstens zo belangrijk. Daarin investeren wij iedere dag opnieuw. Samen streven wij naar een open bedrijfscultuur waar iedereen elkaar helpt.”

Shoeby zoekt gemotiveerde en gedreven personal shoppers met leidinggevende kwaliteiten en een passie voor fashion en de drive om verwachtingen te overtreffen voor de klant, jezelf en Shoeby. Een paar steekwoorden zijn: enthousiasme, flexibiliteit, gastvrij, prikkeling, humor, gezelligheid en vooruitdenken, trainen, groei. Lis: “Ben jij enthousiast geworden na mijn verhaal, kijk dan gauw op werkenbijshoeby.nl en wie weet word jij mijn nieuwe collega.”

Geen ambities in shopmanagement, maar wel graag werken bij Shoeby? Er zijn natuurlijk nog veel meer functies bij Shoeby. Check werkenbijshoeby.nl voor al jouw carrièremogelijkheden.

Toon reacties ()
| Geschreven op 1 februari 2017

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending