vacature shoeby
Backstage

Start 2017 goed met een nieuwe baan bij Shoeby!

Een nieuw jaar, goede voornemens en tijd voor nieuwe uitdagingen. De feestdagen van 2016 zijn weer achter de rug. Tijd om met een frisse blik vooruit te kijken en 2017 vol energie te starten! Misschien met een nieuwe baan bij Shoeby?

Naast de bekende goede voornemens als meer sporten, afvallen en stoppen met roken, gaan ook velen voor nieuwe carrièrekansen en wie weet kun jij jouw ambities dit jaar wel bij Shoeby waarmaken. Als ambitieuze, innovatieve en servicegerichte organisatie zijn wij altijd bezig om ieder jaar onze fans een nóg betere winkelervaring en service te bieden. Binnen Shoeby bruist het dan ook van de nieuwe ideeën en (uitbreidings)plannen voor 2017 waarin jij jouw rol zou kunnen pakken! Wij kijken uit naar 2017 en zijn altijd op zoek naar nieuwe Shoeby talenten die samen met ons aan dit succes willen bouwen.

Zo is onze afdeling inkoop druk bezig met de collecties van 2017-2018, bieden wij kansen aan shopmanagement talent voor nieuwe en verbouwde winkels, is onze data en designafdeling bezig om onze online kanalen te optimaliseren, lanceren wij onze merken op online verkoopplatformen en krijgen diverse van onze winkels make-overs om een nog sterkere klantbeleving neer te zetten! Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar en kijken er naar uit om met jóu dit jaar weer tot een succes te maken. Check snel onze nieuwste vacatures op ons Service Center:

Lithograaf
Binnen deze nieuwe functie ga jij met het bewerken van het fotomateriaal voor de webshop en de folders/magazines aan de slag om deze drukklaar te maken. Door een duidelijke communicatie en nauwe samenwerking met de fotograaf, de DTP-er en de Art Director zorg jij ervoor om een top product af te leveren.

Regionaal Visual Merchandiser (Noord-Holland):
Jij bent verantwoordelijk voor de visual merchandise van 13 winkels in de regio Noord Holland; waarbij je coördineert, acties begeleidt en presentatierichtlijnen vanuit het Service Center in de winkel doorvoert. Dit om uiteindelijk een top winkelbeleving neer te zetten. Bij ons krijg jij in deze rol de kans om naast de focus op de visual merchandise van jouw rayon winkelverbouwingen in het hele land te verzorgen.

Buyer Girls (wegens zwangerschapsverlof):
Wegens zwangerschapsverlof zijn wij gedurende de periode van half februari tot half juli op zoek naar een ervaren Buyer voor het Girls Inkoopteam. Jouw focus ligt op de uitgesproken meisjescollectie welke je zelfstandig onder toezicht van de Categorie Manager gaat inkopen. Van shoppings, inkoop, stylingoverleg tot het bewaken van levertijden….Jij regelt het wel, zodat onze Buyer haar pakket gedurende deze periode met een gerust hart kan loslaten.

Geen ervaring als Buyer voor het kidspakket maar juist wel in buying accessoires of schoenen en op zoek naar een fulltime baan voor langere duur? Pak dan jouw kans om jouw stempel te drukken op onze collecties en word Buyer Accessoires en schoenenOf ga jij juist als shopmanagement talent voor een uitdaging in een van onze winkels?

Wij wensen jou een fantastisch, fashionable en succesvol 2017 en wie weet vieren wij de volgende nieuwjaarsborrel samen bij Shoeby!

www.werkenbijshoeby.nl voor al jouw carrièremogelijkheden.

Toon reacties ()
| Geschreven op 4 januari 2017

Reageren

bericht delen
Svenja Auteur:
Svenja
“Style reflects personality,” dat is waar Talent Manager Svenja voor staat. Haar fashionable credo is dan ook: wees altijd jezelf en durf te combineren.... Lees meer » Meer over Svenja
bekijk ook
#trending